Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilu24

Tylko dla kobiet starających się o dziecko. Rozmowy o wszystkim

Polecane posty

Witam założyłam nowy temat. Zapraszam wszystkie kobiety, które starają się o dzidziusia :) Porozmawiajmy :)

Sublima a mi wcale jej nie szkoda, wiesz jakim trzeba być perfidnym człowiekiem aby tak robić. leże w łożeczku - i nie ruszam się stad. Mam nadzieje, że jutro będziecie ze mna aż do 12 bo wtedy będe miała wynik. Mój M zadzwonił potem do lekarza mojego i lekarz powiedział, że może się pomylili, że jest szansa, że to wzrośnie. Ale jakoś nie potrafie w to wierzyć. prosze abyście były jutro ze mna do tej 12 pleaseeeeee

Gość no nie, tego nie grali
cafe Wam nie zrobi dzidziusia, zajmijcie się swoimi samcami zamiast tu pierniczyć do tyłku Maryni

Sabrinka, będę na pewno trzymała kciuki za Was. Jeżeli lekarz powiedział, że jest możliwośc ze nie wszystko steacone to trzeba miec nadzieję do ostatniej chwili 🌼

Ah dziewczynki ja to jestem taka zmęczona tą całą sytuacją z moniką że szok, ewidentnie widać że napisała z 2 nicku, a nie potrafi się przyznać :/ Wiecie co lepiej jej nie odpisujmy, sprawdźcie pocztę co do pysiulki napisała, może tak drastycznie nie odchodźmy z tamtego forum, bo jeszcze się załamie ona czy coś. I już jej nie atakujcie Sabrinko kochana ja będę jutro, trzymam kciuki za Ciebie, widzisz jest jeszcze nadziej, może w laboratorium się machnęli. Boże Kochana tak Ci życzę żeby to wszystko się zakończyło szczęśliwie :*:*:*:* A ja po aerobiku, masakra wykończona jestem.

Lilu ja zamierzam wrócić na siłownię od maja:-) chyba ze zdążę zaciążyć:-))

Sublima a ja przed zaciążeniem wzmacniam mięśnie :)W sumie kondycji mi brak i szybko się męczę i dlatego postanowiłam coś z tym zrobić :)

lilu nie mam teraz czasu:-( ostatni raz byłam rok temu:-( potem wziełam się ostro do pisania doktoratu i czasu nie starczało. ale wróce juz niedługo

jestem i ja... dzieki za namiary. Sublima teraz straszyla na starym temacie ze sie zabije..

tzn pisalam to do sublimy.nie ze sie sublima zabije. sorki zle ujełam. chodzilo o monike.

Sabrinka ja tez bede ,..jesli bedziesz chciala moge z Toba nawet na skypie posiedziec:* Dziewczyny wszystkie od teraz mocno trzymamy kciuki za bete ,zeby wzrosla !!!!!!!!!

Lenka no pewnie że trzymamy kciuki za kochaną Sabrinkę to w końcu nasza siostra:-)))