Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala wiolcia 23456

Suknia wieczorowa MIDI co sadzicie??/ PROSZE O RADE!!!!

Polecane posty

Gość majajajffff
obie mi się podobają, a która to zależy na jaką okazję ..

Gość a co ty robisz w lesie
zdecydowanie ta 2 !!!!!!!!!!!! Ta 1 FATALNA,NIEMODNA I WSTRĘTNA. DRUGA PIĘKNA,STROJNA I SZYKOWNA,ŁADNIE USZYTA.

Gość obydwie fajne-moja rada
jesli masz płaski brzuch, nie masz boczków iza duzego biustu-bierz pierwszą. Druga ukryje wszystkie te niedoskonalości.

Gość a co ty robisz w lesie
i oczywiście czarna,nie ta niebieska

Gość mala wiolcia 23456
no no oczywiscie czarna! figure mam ok, do tej cekinowej chcialam dolaczyc czarne buty, czarna kopertowke i tak skromnie bez dodatkow, do tej czarnej zas wlasnie nie wiem jakie buty...i czy bizuteria pasuje...? straszny mam dylemat:)

Zależy jaka to impreza:) Dla mnie ta pierwsza sukienka, ołówkowa jest bardzo kobieca i po prostu "seksi", niebanalna i z klasą. W połączeniu z czarnymi dodatkami będzie po prostu genialna:) Tym bardziej, jeśli nie masz całkiem bladej karnacji i włosów w kolorze białego blondu. Druga sukienka jest taka "grzeczna", jest po prostu ładna, ale według mnie- nie powala:) Brakuje jej "tego czegoś". No i wydaje mi się, że trochę za dużo na niej tych warstw. Ale wybór zależy od okoliczności, miejsca imprezy no i przede wszystkim - od Ciebie samej.