Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAQ

Sam w wieku 22 lat

Polecane posty

Gość FAQ

No dobra - chyba za duzo namedrkowalem. Chcę się po prostu wyżalić,że nie miałem nigdy dziewczyny i mam wrazenie ze raczej sie na to nie zapowiada. Mieszkam sam i moim marzeniem byloby aby czekala na mnie w domu zona a nie pusty pokoj. Czuje codziennie frustracje z tego powodu, ze widze w sklapach, w pociagu ładne dziewczyny. Oczywiscie nie wszystkie sa ladne - tak 1 na 10 mi sie podoba. I tak ogladam te dziewczyny, ogladam... Bywam na wyjazdach, chodziŁEM na imprezy, fakultety, koła - i zawsze jest tak ze spotykam w takich sytuacjach 3-5 ladnych dziewczyn , ale albo sie boje zagadac, albo dowiaduje sie ze sa zajete, albo ja im sie nie podobam, albo ktos mnie wyprzedza w zalotach, albo zaczynam sie z nia spotykac i sie okazuje ze nie pasujemy do siebie i nie ma tej iskry. Oczywiscie jest 9 na 10 dziewczyn srednich, ale przeciez ja chce sie zakochac, a nie pop prostu akceptowac swoja kochana osobe. I tak dobilem do 22 lat. Koncze studia. Nadal jestem prawiczkiem. Po drodze w wieku 17 i 18 lat dwa razy sie nieszczesliwie zakochalem. Tak ogolem smutno mi z tego powodu ze nie moge przytulic sympatycznej kobiety do siebie i pogadac z nia o zyciu. Wspolnie chodzic na s[pacery, planowac przyszlosc, uprawiac sex. Ale coz - nie wszystko zalezy ode mnie. Moj cierpienie tez. I jezeli tak ma wygladac zycie do konca mych dni to po prostu bedzie mniej chwil szczescia a wiecej smutku. Ale kazdy ma jakies zmartwienie w zyciu .

Gość rybazla
sprobuj portali randkwoych swoja droga moze chcesz ladniutkiej a sam brzydki jestes,nic dziwnego,wymagania sprawiaja ze jestes sam

Gość prawiczekkk
one lecą tylko na kase i na wygląd jak bedziesz miał dobrą pracę to same sie zlecą.

Gość FAQ
Brzydki nie jestem. ot przebojowy to nie jestem

Gość prawiczekkk
ja też jestem super facet i nie jestem brzydki i dalej prawik :(

90% kobiet dla ciebie to nie warte zachodu średniaki? Więc masz przechlapane biedaczku.

A moze gadaj tez z tymi "srednimi"? A noz widelec czeka na ciebie milosc wsrod tych na ktore nie zwracasz uwagi. Swoja droga to kobiety nie maja takich wymagan, ze mezczyzna musi byc przystojny, wrecz przeciwnie - facet ma byc zadbany i czysty, musi byc opiekunczy i miec cos w glowie, a uroda schodzi jakos na dalszy plan. A wielu facetow znow szuka zon wsrod odpicowanych lasek,z ktorymi pozniej za cholere nie moga sie dogadac bo ladna buzia nie zawsze idzie w parze z latwym charakterem i checia do prania skarpetek swojego lubego. Moze skroc liste wymagan wzgledem swojej przyszlej zony to znajdzie sie jakas, ktora bedzie cie chciala tulic do piersi.

Gość Na rozstaju dróg...
Mi też jest smutno, bo jestem sama nie ma mnie kto przytulić, czasami też chciałabym pójść na romantyczny spacer we dwoje, porozmawiać z facetem o życiu w ogóle o wszystkim, żeby po prostu przy mnie był.

Gość hegel
Dużo myślę na temat, który tu jest poruszany. W dzisiejszych czasach presja na związki, seks, "miłość" jest tak potężna, że nie dziwi mnie frustracja osób, które nigdy budowały innych niż koleżeńskie relacji damsko-męskich. Mam podobne doświadczenia, szukam dla siebie usprawiedliwienia, choć i tak wiem, że nawet jeśli je znajdę to nie spowoduje to, że w jakiś magiczny sposób stanę się atrakcyjny dla kobiet. To ważne, by dobrze się nastroić i nauczyć się żyć "tu i teraz" i nie zamartwiać się przeszłością, bo i tak jej nie zmienimy. Jedyne co możemy zmienić to przyszłość. Sam zacząłem pracę nad tym aby "nadrobić stracony w młodości czas". Przyznam, że jakiś czas było dobrze, udało mi się poznać dziewczynę, jednak nie udało mi się tej relacji odpowiednio zintensyfikować. Zostałem odrzucony i to jest właśnie trudny moment, ten w którym mimo starań doznajesz osobistej porażki, w którym zdajesz sobie sprawę, że jeszcze nie wypracowałeś w sobie cech atrakcyjnych dla płci przeciwnej. Boli to tym bardziej, że (być może pozornie) wiele osób nie musiało wykonać tak potężnej pracy nad sobą, a jest szczęśliwa z kobietami. Mimo wszystko jednak trzeba się starać dalej i nie można się poddawać. Przecież właśnie dlatego, że kiedyś poddaliśmy się (z różnych powodów) i zamietliśmy problem pod dywan teraz cała sprawa wróciła z jeszcze większą siłą i trudnościami. Warto walczyć i warto próbować, chodzi przecież o nasze szczęście. Dlatego wszystkim, którzy dopiero w wieku 24, 25 itd. lat obudzili się i chcą być kiedyś szczęśliwi w małżeństwie po pierwsze gratuluję, że w ogóle dostrzegli co jest w życiu ważne, a po drugie życzę by mimo całej masy trudności, którą jeszcze spotkają na swojej drodze w końcu odnaleźli swoje miejsce na ziemi i mogli je dzielić z osobą kochaną i kochającą. Pozdrawiam.

Gość :( ;( ;( ;(
Zegar tyka niestety... 25 lat i ciągle jestem sam. Do tego czeka mnie wyjazd na dłuższy okres za granicę, pewnie jeszcze sporo wody przepłynie przez Wisłę zanim......ehh nawet nie chce o tym myśleć :(

Gość Glowa do Gory
Pociesz moze informacja ze sredni wiek pana mlodego w Polsce to 27 lat, a w Szwecji - 34 lata

Gość xcsdz
zona w wieku 22 lat?? pogięło cie:D korzystaj poki mozesz, za 5, 10 lat bedziesz zapieprzal na pieluchy, a teraz zyj;)

Gość Glowa do Gory
Ale koledze chyba nie chodzi o sex tylko o milosc. A dzieci - blee az drgawki mnie przechodza. Dzieci to nie wczesniej niz po 30-tce!!!

Gość aaron s
tez mi macie problem. Zaczekajcie do 30-tki . Wtedy laski same bede wam wskakiwac do lozka!!