Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jestempozasystemem

Zdradzjące latawice

Polecane posty

Gość jestempozasystemem

Studiuje zaocznie i jestem w dużym miescie co tydzień w weekendy. Mam tam wielu znajomych i przyjaciółkę. Zazwyczaj moi znajomi to pary mieszkające ze sobą , studiują i pracują.Wszystkie dziewczyny zdradziły swoich facetów. Jedna z jego kumplem, bo przyjaznią sie i za duzo wypiła i tak wyszło- nie żałuje, mimo ze paradoksalnie- kocha swojego faceta ,k óry wczesniej był jej pierwszym i chciała zawsze zobaczyć jak to jest z innym. Druga z facetem żonatym, bo w związku byl kryzys. Trzecia puszcza sie z fajnymi " meskimi dupami " jak to ona okresla, z gosciem z bramki na imprezie itp. Powiedzcie mi , czy wy też macie w swoim kręgu takie osoby? Ja mam faceta, którego nie mogłabym zdradzić bo wiąże z nim plany na reszte życia. Rozumiem jeszcze gdy są same i chcą poużywać życia itp. Ale w wieloletnich związkach takie rzeczy? Gdyby zaswiedziala mnie d.pa na tyle powaznie ze chcialabym sie pobawić to napewno zostawiłabym faceta, bo wiem ze mnie kocha i nie przezyłby tego ze go tak perfidnie zdradzam i ja tez pewnie bym tego nie przeżyła..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować