Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryytykantkaa

czy w ciazuy mozna uzywac zwyczajnych balsamow nawilzajacych do ciala?

Polecane posty

Gość kryytykantkaa

czy musza byc specjalne - ciazowe?

Gość kryytykantkaa
??

Gość lekkjhj
Oczywiście, że można.

Gość Jo-------anna
Nie zastanawiałam się nad tym, ja używam czerwonego z garniera, na brzuch zwykłą Niveę, bo oliwka mnie uczulała i jakoś nie pomyslałam aby w to wnikać. :) Ale chętnie poczytam opinie.

Gość oczywiście że nie
jak posmarujesz się zwykłym to zaszkodzisz dziecku. D tego trzeba się myć tylko w destylowanej wodzie, w ostateczności moze być przegotowana:P często myślę że widziałam już najdurniejsze pytanie na kafe a jednak ciągle mnie czymś zaskakujecie.

Gość kryytykantkaa
no tak - teraz to durne pytanie, ale jak kiedys byl temat o tym, czy w ciazy mozna uzywac serum do biustu zwyczajnego, czy musi bys ciazowe, to wszystkie gadały, ze tylko i wylacznie ciazowe.

kryytykantkaa nie przejmuj sie zawsze ktos sie znajdzie kto chce dopiec na sił Ja używam specjalnego ciązowego nna rozstępy w 1 tak robiłam i nie mam zadnego i teraz tez tak robie i jestem pełna nadziei!:)

Gość jugo
można. te ciążowe to tylko wyciąganie kasy. pomyśl, która ciężarna zgodziła by się, żeby testować na niej balsam?

Zgadzam się z poprzedniczką,ja wiem jak ja miałam jak byłam w ciąży,też wariowałam tego można uzywać,tamtego nie w końcu skończyłam z tym,uzywałam tego co przed ciązą,balsama brązującego,czasem samoopalacza,i dziecko zdrowe jak rybka,kobiety nie dajcie sobie robić wody z mózgu!!!

Gość _Envin_
Oczywiście ze mozna uzywać normalnych balsamów i do ciała i do biustu. Kremy nie pokonaja skóry właściwej inaczej bylybysmy wiecznie młode, bez zmartszczek i celullitu. Cała ciąze uzywałam normlanych balsamów akurat z serii AA albo Dove a do biustu eveline tez zwykły zaden tam dla przyszlych mam. To tylko reklama i kolejny chwyt marketingowy. Wystraczy poczytac sklady. Moga sie roznic iloscia sustancji zapachowych ale reszta to samo.

Ja używam do ciała normalnego balsamu garniera. Tylko do piersi i brzucha mam coś ciążowego bo zależy mi na działaniu przeciw rozstępom.

mam rossmanowski balsam,za 11 zeta,używam od 3 m-ca(jestem w 9) i ani jednego rozstępa.Świetnie nawilża tylko trzeba go dobrze i starannie wcierać,bo się tak jakby "pieni"

Gość kryytykantkaa
A tak z reka na sercu smarujecie sie systematycznie tymi mazidłami? Bo powiem szczerzem, ze wiecorem to najlepiej mi sie spi jak nie mam ani grama kremu na sobie, nawet na twarzy.

codziennie ;-) a brzuch nawet rano i wieczorem smaruję. Mam skłonność do rozstępów więc się bardzo pilnuję.

Gość .P A U L I N A .
W ciązy uzywałam tych samym balsamow co przed. Ale zadnych cudów od rozstepó nie używałam i nie uzywam. Zawsze duzo cwiczylam: mięsnie brzucha, ud, posladkow, biustu dlatego w ciązy nie zrobil mi sie ani jedne rozstęp. Mozna nakladac tony smarowidel ale prawda taka ze kosmetykami nie poprawi sie elastycznosci i jędrnosci skory, a to od tego zalezy czy beda rozstępy czy nie.

Ja w 1 tez uzywalam rossmanowskiego na rozstepy - nie wiem czy to jego zasluga czy moje szczescie ale rozstepow nie mam a biust mialam baaardzo duzy:) balsamuje sie wieczorami po kapieli tylko. Musze bo mam sucha skore a nienawidze tego! Na nogi po goleniu mam normalny z garniera.

Gość Jo-------anna
Ja 2 razy dziennie. :) Cycki i brzuch to czasem i 3. Ale na razie nie mam żadnych specyfików na rozstępy, w tym miesiącu może kupię. Na razie smaruję ciało Garnierem czerwonym, a brzuch i piersi Nivea - tym zwykłym w kółeczku.

Gość nie zadawaj pytan na kafe
wlasnie,ze nie mozna,bo to sa teratogeny.

Gość khjnn
.P A U L I N A .-> i tu się mylisz. Owszem jeżeli skóra jest podatna to rozstępy będą, ale dużo mniejsze i mniej widoczne niż na tej bez żadnych specyfików.

Gość gość
nie mozna uzywac kosmetykow z kofeina i Q10 oraz tych o wlasciwosciach chlodzacych lub rozgrzewajacych. reszta wedlug preferencji.

Gość gość
na pewno warto przede wszystkim wybierać kosmetyki o dobrym, naturalnym składzie, ja mam balsamy do ciała http://scananida.com.pl/ bardzo ładnie nawilża moją skórę