Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona890

dieta dla osob "szczuplych"

Polecane posty

Gość ona890

witam , nie chce zostac tutaj zjechana, chce tylko zapytac o porade otoz mam wage w normie, waze 47 kg , ale przez ostatnie dwa lata (glownie przez wakacje za granica i zle odzywianie sie tam) przybylo mi 2-3 kg, ktore chcialabym teraz zrzucic, jest to bardzo trudne, bo waga ciagle stoi , czy macie jakies porady jak te 2-3 kg zrzucic? pewnie sie myle ale mam wrazenie, ze jak ktos ma 10 kg do zrzucenia to jest to latwiejsze niz te 3kg... juz nie wiem co robic by wrocic do dawnej wagi, pomozcie radami!

Gość ja ci cos poradze
Idz sie lecz najpierw. Juz sobie wyobrazam jak bedziesz wygladac za te 3 kg. Ja dwa lata temu tak mialam i wiesz co? Do dzis sie lecze, jestem anorektyczką ;( dziewczyny nie robcie tego!!!!!!!

Witam:) rzeczywiście wydaje się, iż bardzo mało ważysz, ale bez podania swojego wzrostu i wieku trudno powiedzieć, czy waga ta mieści sie w normie. Jeśli nie chcesz wypowiadać się na forum możesz napisać na mój e-mail: monikach@diety.poznan.pl Mając informację o Twoim wzroście, wieku i wadze, będę mogła ocenić z jakim problemem mamy do czynienia. Wtedy będziemy mogły też porozmawiać o ewentualnych zaleceniach. Pozdrawiam

Gość gfhgsfjfgjdsg
też jestem bardzo szczupła i przytyłam 3 kg. niby niewiele, ale to wszystko było czyste sadło i wcale nie wyglądało dobrze. generalnie, nie jest to trudne i wcale nie jest łatwiej grubasom- no sorry, zazdrościsz komuś kto ma 30 kg nadwagi, że co tydzień 2 kilo spada?! ja jadłam po prostu mało- dużo mniej niż zwykle, ale nie głodziłam się, żeby nie zabić metabolizmu. w 2 m-ce schudłam ok 5 kilo- i nawet nie byłam specjalnie konsekwentna jeżeli chodzi o dietę. później przytyłam 1 kg jak zaczęłam jeść normalnie. wagę trzymam od ok 1,5 roku jedząc normalnie czyli ok 2500 tys kalorii dziennie.