Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poduszeczka9

test ciążowy kiedy ?

Polecane posty

Gość poduszeczka9

Hej dziewczęta . Mam takie pytanie częśto zadawane na forum otóż : Kiedy najlepiej jest wykonać test ciążowy by był On wiarygodny ?

Gość taka ja222
w dniu spodziewanej @ albo pózniej

Gość poduszeczka9
Dzięki :) Dodam tutaj jeszcze ,że trzy tygodnie po stosunku zrobiłam test wyszedł negatywnie ale chcę jeszcze jeden zrobić właśnie po miesiączce tak jak napisałaś dla pewności . A jak myślisz wynik po trzech tygodniach może być wiarygodny ? dodam że był on robiony wieczorem .

Gość uyhtgrfedwsqa
po trzech tygodniach wrecz nie ma opcji zeby byl nieprawidlowy

Gość poduszeczka9
czyli można mu wierzyć ? Ale jednak się wole upewnić . Mam straszne schizy co do tego więc . Dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam .

Witam, czytałam prawie wszystkie posty i postanowiłam napisać :) tak więc cykle 28-dniowe przerwałam anty 20.02.2012 wziełam ostatnią tabletkę, @ 23.02.2012 baraszkowanie 8-9-10-11. 03 bez zabezpieczenia, 18-19.03 tempka waginalnie 37, 20.03 tempka 37,3 zrobiłam test też tego 20 o czułości 10ml i są 2 krski :) co prawda jedna bladsza ale widoczna, powtórzę go za 2 dni :)

Gość kaska300
jak kreska jasna to ciaza:). Gratuluje . A co do testu,to 3tyg po stosunku na pewno jest wiarygodny.

heh najlepsze że jest to moja 4 ciąża poród ewentualny 3 a panikuje jak bym była po raz pierwszy heh

Gość kaska300
bo kazda ciaza jest inna :). Ale na pewno bedzie dobrze . Jeszcze raz gratuluje i spokojnej ciazy zycze .