Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj maly benek

Wkładanie do penisa

Polecane posty

Gość Moj maly benek

Oczywiście szukalem na internecie pomysłu jak rozszerzyć penisa. Nadmuchanie przez partnerke sierściucha nie wydaje mi sie zbyt dobre. Być może mi to zaszkodzi ale myslalem nad wyparzeniem we wrzątku metalowej pałki z zakończeniem owalnym. Na sprobowanie włożyłem plastic i piecze :D

Gość Moj maly benek
Kto kolwiek widzial odpowiedz, kto kolwiek ją wie ;D

Gość Klaudiusz
NO nie wiem spróbój żarówke jak plastkiu nie możesz pomoże tylko poproś kogoś o pomoc

Gość żarty sobie robisz
czy na poważnie to piszesz? do wrzątku hehe, człowieku nie da sie nic sobie powiększyć inaczej jak tylko chirurgia plastyczna,

Gość Moj maly benek
Myslalem nad naciagnieciu poprostu, tak samo jak tuneluje sie uszy :) Wlasnie myslalem nad zwiekszeniem rurki\cewnika na szerokosc 1cm tak zeby fajnie wygladal a nie jak usta ryby :D

Gość Moj maly benek
Ktos probowal cos włożyć? Włożyłem diode, ale żeczywiscie jak sie ją schlodzi to bol mija... I feel like a virgin Touched for the very first time

Gość Moj maly benek
Może jednak ktos ma pomysł?

Gość bodzioanal

Na necie jest sporo zabawek do tego, sam mam metalowy dilator, ewentualnie klasyczny cewnik to można od razu popieścić zwieracz pęcherza co też jest super. Polecam P.S. tylko zaczynajcie od małych rozmiarów.  

Gość Alek

Gdy bylem w szpitalu to mialem zakladany cewnik ,myslalem ze bedzie gorzej a poszlo szybko.Troche dziwne uczucie miec taki cewnik w srodku ciala.