Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (ania1111)

jak to jest z tymi testami!!!!

Polecane posty

Gość (ania1111)

cześć,ostatnio od jakiegoś czasu prawie za każdym razem pojawia mi się druga kreska na teście ale po jakimś czasie,jest albo lekko różowa albo cień kreski,zależy jaki zrobię,zrobiłam ich trochę i 2 czy 3 wyszły negatywnie jak reszta na początku i już nic się nie pojawiło, od stycznia zrobiłam ich trochę,czy każdym tak się zdarza że po jakimś czasie wam też wychodzą drugie kreski na teście?? rozumiem że są reakcję chemiczne ale ja tak nigdy nie miałam był wynik negatywny i pozostał a teraz jest inaczej. wiem że nie czyta się wyniku po upływie 5 czy 10 minut,tu nie chodzi o to czy jestem w ciąży czy nie. P.S. bez głupich komentarzy

Gość (ania1111)
??????????

Gość (ania1111)
odpisze ktoś?

Gość Shineonme
dziwny przypadek ? a mialas jak wpasc? bierzesz jakies leki hormonalne?

Gość (ania1111)
shineonme oczywiście że mogłam zaciążyć chcemy mieć dzidziusia, staramy się od ładnych kilku miesięcy, a więc pod koniec listopada miałam hsg, w którym mi przepchali jajowody, no i w grudniu dostałam @ z 3 dniowym opóznieniem w styczniu dostałam z 4 dniowym, w lutym wogóle nie dostałam @ dostałam dopiero 8 marca i od stycznia tak mi te testy wychodzą

ania kurcze dziwna sprawa ze w lutym wogole nie dostalas a testy pozytywne tak o sobie nie wychodza. moze powinnas wybrac sie do ginekologa

Gość Mi tak kilka razy
wychodziły pozytywnie.Jak byłam na wizycie to się zapytałam i mi odpowiedział tak-niemożliwe testy tylko pozytywne są w ciąży.Nie dociekałam więcej bo jakiś buc z niego był.

Gość (ania1111)
byłam u ginekologa 25 lutego i 3 marca robił mi usg i nic nie widział żeby się coś działo

Gość (ania1111)
dodam że @ miałam około 5 dni a teraz mam 7 dni już drugi miesiąc nie wiem czemu tak jest lekarz też rozłożył ręce

Gość (ania1111)
mi lekarz powiedział że takie testy wskazują wczesną ciążę nie doszukuję się u siebie ciąży

Gość (ania1111)
czy wasze testy też takie się robią chociaż ciąży nie ma?

Gość (ania1111)
up

Gość omnaaa
czytaj ulotke. Na teście wyraźnie pisze ze jest ważny przez iles tam minut- zwykle przez 10. Po tym czasie powinnas go wyrzucić i sprawę zamknąć

Gość (ania1111)
wiem o ty ale chciałam się dowiedzieć czy u was też tak było

test jest ważny 5 min od zrobienia go. Potem może się wynik zafałszować. Ja tak miałam, w ciągu 5 min nic a po jakimś czasie widziałam kreseczkę - niestety nie byłam w ciąży.

Gość (ania1111)
czyli to normalne że kilka testów mi tak wyszło? uff to ulga bo już myślałam że ze mną jest coś nie tak

jeśli myślisz że jesteś w ciąży zrób betę hcg z krwi. Ja będąc w ciązy robiłam test siusiany wieczorem i od razu piekna druga kreska sie pokazała ( 6 dni po termin ie @)

Gość (ania1111)
Amelia wątpię żeby to była ciąża ponieważ miałam @ spóznioną ale miałam

Gość taka ja222
ja jak robiłam testy to nigdy nie wychodziła druga kreska po czasie