Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na Bon Prix!!!

Ktoś zamawia na mój adres paczki z Bon Prix

Polecane posty

Witam. Od ponad 3 m-cy jestem notorycznie bombardowana paczkami z firmy Bon Prix-problem w tym,ze ja niczego u nich nie zamawiałam i nie mam zamiaru odbierac tych przesyłek. Przed wczoraj i wczoraj miałam kuriera z paczkami(pobraniowymi) na kwote ponad 2.000!!! Moje dane,mój adres-ktoś robi mi na złosc a ja nie mam juz siły tłumaczyc kurierom,ze niczego nie zamawiałam. Napisałam do tej firmy prosbe,by NICZEGO nie wysyłali na mój adres bo ja nic u nich nie zamawiam,ale proceder nadal "kwitnie" Co mam z tym zrobic?

Gość apaulina
no cóz nie odbeirac i tyle ale rzeczywisice nizły psikus ktos ci zrobił

wczoraj puka kurier-tradycyjnie,dzień dobry,paczka dla Pani:) Ja: Niczego nie odbiore bo nic nie zamawiałam Kurier: To kurwa paczka sie sama zamówiła??? Ja juz nie wytrzymałam,zamknęłam mu drzwi przed nosem i powiedziałam "spier....j " :/

Gość Gennnnyyyy
hehe,pewnie ten ktoś gra w Farmeramę :D

Gość bredddddnia
Daj spokoj kurierowi, przeciez to nie jego wina. A biedak wykonauje tylko swoja prace, w dodatku nie latwa bo paczki czasem bywaja strasznie ciezkie.

Gość apaulina
dokładnie to nie wina kureiera przeciez

Gość moik
napisz do nich list polecony za potwierdzeniem odbioru z prośba o usunięcie twoich danych osobowych. "Ochrona danych osobowych. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe naszych klientów są przechowywane w zbiorze danych bon prix Sp. z o.o. z siedzibą przy, ul. Lodowej 101, 93-232 Łódź. Dane osobowe zbierane są wyłącznie na potrzeby bon prix Sp. z o.o. i przetwarzane w celu realizacji statutowej działalności gospodarczej firmy, prowadzenia akcji promocyjnych i reklamowych z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych. Każdy z Państwa dysponuje prawem wglądu do swoich danych, poprawienia, żądania zaprzestania przetwarzania danych oraz prawem sprzeciwu, który należy zgłosić do siedziby naszej firmy. Bon prix Sp. z o.o. może udostępniać dane osobowe klienta w celach reklamowych i promocyjnych innym firmom z zachowaniem wymogów określonych w przepisach o ochronie danych osobowych. bon prix Sp. z o.o. ul. Lodowa 101 93-232 Łódź"

Mało tego,firma Bon Prix nawet nie raczyła mi odpisać. Najśmieszniejsze jest to,ze ja w domu nie mam internetu,korzystam tylko w pracy a ów paczki zamawiane są w sklepie internetowym :/

Gość szfyhg
fakt, że nie jego wina ale tekst "To k**wa paczka sie sama zamówiła???" mógłby sobie darować, taki kurier powinien dostać dyscyplinarkę...

Gość moik
wybacz a co kogoś w e-sklepie obchodzi gdzie ty masz net? równie dobrze możesz zamawiać w kafejce internetowej. pisz na podany wyżej adres.

Gość bredddddnia
W to akurat nie wierze, ze kurier tak sie odezwal. Autorka troche podkoloryzowala.

Gość apaulina
a niby czego zaraz dyscyplinarke wyluzuj on ma obowiązek doreczyc paczke widocznie ktos ją zamówił najczęsciej adresat zamawia powstaw sie w jego sytuacji leci po schdoac jedzie do ciebei z paczka a ty mu z buzia to jego tez nerwy ponosza a moze ktos naprawde zamówił a potem mu sie odwidzialo i on z ta paczka bedzie latał

bredddddnia Daj spokoj kurierowi, przeciez to nie jego wina. A biedak wykonauje tylko swoja prace, w dodatku nie latwa bo paczki czasem bywają starsznie cieżkie Rozumiemto,i nie mam pretensji do kurierów(bo rózni przywożą te paczki) ale ten wczoraj był wybitnie chamski i on pierwszy powiedział" to co kurwa,paczka sie sama zamówiła??? " Prostaczyna jakiś,wiec odpowiedziałm w języku zrozumiałym dla niego :P

Gość moik
ja miałam przypadek że jakiś gostek podawał mój adres mailowy wszędzie w koło jak swój. Nie wiem jakiś niedorobiony był chyba. Kiedyś przyszedł mail z jego pełnymi danymi jak info o zamówieniu rzeczy ze sklepu internetowego. napisałam maila że nic nie zamawiałam i prosze o usunięcie mojego maila z bazy danych sklepu. Usunęli całe konto gościa.

moik napisz do nich list polecony za potwierdzeniem odbioru z prośba o usunięcie twoich danych osobowych. Pisałam,i na nic sie to nie zdało-troche było spokoju i nadal wysyłają paczki.

Gość apaulina
moze ejst prostak to fakt ale co w wejsicu do drzwi jak mu otowrzyłąs ty nic jeszcze nei powiedzialas a on ci z takim tekstem? nie wierze musiałas zacząc rozmowe byłąs zła wiec i ty pewnei do neigo niezbyt miło sie odezwałas ale tu nie problem kuriera tylko tych paczek bo raz mógł ci ktos kawał zrobic ale kilka razy to sama juz nie wiem

bredddddnia W to akurat nie wierze, ze kurier tak sie odezwal. Autorka troche podkoloryzowala. Nic nie podkoloryzowałam,przysięgam na Boga,ze kurier tak sie odezwał. Zamknęłam mu drzwi,on coś tam jeszcze pisał i marudził pod nosem.

Gość moik
no to proponuję kontakt z Generalnym Inspektorem Ochrony Danych Osobowych. Skoro nie respektują twoich próśb o usunięcie danych. Innego sposobu nie widzę. Gdy się im GIODO do tyłka doczepi to zaraz twoje dane znikną z bazy.

Gość bredddddnia
Moj brat pracuje w firmie kurierskiej i widze jak i czasem wykonczony przychodzi z pracy. Nie dosc, ze zmeczony noszeniem naprawde ciezkich przesylek to jeszcze ludzie z morda do niego wyskakuja za cos, za co on w ogole nie odpowiada i o czym nie ma pojecia.

Gość apaulina
dokładnie zgłos na policję niech namierza żartownisia

apaulina moze ejst prostak to fakt ale co w wejsicu do drzwi jak mu otowrzyłąs ty nic jeszcze nei powiedzialas a on ci z takim tekstem? nie wierze musiałas zacząc rozmowe byłąs zła wiec i ty pewnei do neigo niezbyt miło sie odezwałas ale tu nie problem kuriera tylko tych paczek bo raz mógł ci ktos kawał zrobic ale kilka razy to sama juz nie wiem Zadzwonił do drzwi,wiec otworzyłam i mówi: Dzień dobry,paczka dla Pani. Ja mówie mu(bo juz widze,ze z Bon Prix po opakowaniu) ze niczego nie zamawiałam i w związku z tym odmawiam przyjęcia przesyłki,a on do mnie: "to co kurwa,paczka sama sie zamówiła???" wówczas ja powiedziałam to co powiedziałam i zamknęłam drzwi. On cos tam jeszcze marudził,pisał cos na jakimś blankiecie i poszedł do windy.

Gość pojutrze mam urodziny
Wierzę, że kurier mógł się tak odezwać. Do mnie kiedyś dzwonił kurier, że już dojeżdża (z innego miasta) z książką telefoniczną, którą zamawiałam. Mówię, że nie zamawiałam żadnej książki, a on zaczął bluzgać, że po chuj taki kawał drogi jedzie? Nie wysłuchałam go do końca tylko rozłączyłam się. Czasem trafi się na chama.

pojutrze mam urodziny Wierzę, że kurier mógł się tak odezwać. Do mnie kiedyś dzwonił kurier, że już dojeżdża (z innego miasta) z książką telefoniczną, którą zamawiałam. Mówię, że nie zamawiałam żadnej książki, a on zaczął bluzgać, że po ch*j taki kawał drogi jedzie? Nie wysłuchałam go do końca tylko rozłączyłam się. Czasem trafi się na chama. No ten był wyjątkowo chamski,tez tam cos marudził,ze nie bedzie miał za droge zapłaconą czy cos takiego. Jak on poszedł do windy,to ja szybko do okna na korytarzu,chciałam zobaczyć jaka to firma kurierska ma takich prostaków u siebie ale zdziwiłam sie,bo chłopak był swoją (chyba)taxi

Może dlatego taki chojrak.

Nie wiem czemu jest gwiazdka, nie chciałam nic złego napisać. :D

Gość bon srix
Dziwne z tym kurierem, bo bon prix ma podpisaną umowę z pocztą. Płaci się 13,50 za paczkę za zaliczeniem pocztowym. Nie był to listonosz, ale może ktoś z Pocztexu. A tak po za tym to masakra.

Gość a może się złosliwiec
rozkręcił i zamawia ci teraz z innych sklepów internetowych...oj podpadłas komus bardzo.