Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taja ja ona 34vvvvv

SLUB 30.06

Polecane posty

Gość taja ja ona 34vvvvv

witam prosze o porade, jestesmy 8 lat ze soba mamy 4 leniego syna, od niedawana mieszkamy na swoim, podjelismy decyzje o slubie szybko dosc, uczeszczamy w tej chwili na kurs przedmałzenski , zostały nam jeszcze 3 z 9 spotkan, co dalej, od czego zaczac , kiedy zaproszenia, suknia, sale juz mamy wynajeta. Strasznie sie stresuje ze mam tak mało czasu i ze lepiej moze było wziasc na wrzesien termin;]

Gość szybki ten slub
ja bym dawala pod koniec marca

Gość czerwcowa panna młoda
Ja mam ślub 23 czerwca zaproszenia zaczynamy rozwozić pod koniec kwietnia, suknie wybrałam w grudniu w polowie kwietnia mam pierwsza przymiarkę takżę sprężaj się jeśli chodzi o kiecke bo raczej nie kupisz od ręki gotowej, przynajmniej u mnie tak jest. Jeszcze potrzebne wam będzie zaświadczenie z poradni rodzinnej (chore), dokumenty z USC.. na 3 miesiące przed ślubem wypełnia się u księdza protokół ślubny. bo u księdza już byliście? mase załatwiania ale będzie dobrze ;)

Gość taja ja ona 34vvvvv
moze swieta bedza dobrym momentem na wreczenie zaproszen. Ogolnie chcemy przyjecie weselne, ale juz w tej chwilijest rodzina niepocieszona , ze nei bedzie to huczne wesele z orkiestra i czescia rodziny z która nie mam kontaktu, chcielismy dobry obiad i przekaski ciepłe zimne z czasem do ok 2 w nocy, bez tanców bo nie przepadamy tylko z muzyka w tle i jest obraza;] jak z tego wybrnac i dac im do zrozumienia ze to Nasz slub

nie przejmuj się tym co sobie myślą inni ;] To wasz dzień i ma być tak jak sobie wymarzyliście :)

Gość pomocy ,,,.......
dziewczyny mam problem pomozcie dokonac wyboru mam juz ta suknie dostalam w zeszlym tygodniu jest piekniejsza niz na zdjeciach prosze o pomoc w doradzeniu ktore buty wybrac mam 177cm i 56 kg obcas musi byc wysoki bo w takich najlepiej sie czuje dodam ze moj facet ma 196 cm http://viewitem.eim.ebay.no/White-Chiffon-Wed ding-DressPartyPromBridesmaidFormal-dress-6-8-10-12-14-16/18 0833784936/item jakie buty radzicie sa 3 propozycje 1 http://www.ebay.com/itm/WOMENS-SEXY-WHITE-TEX TURED-FAUX-LEATHER-CLOSED-TOE-PLATFORM-PUMP-US-SIZE-7-/16075 8274058 2 http://www.ebay.com/itm/Bridal-Party-Platform -High-Heels-White-lace-Flowers-bridesmaids-Wedding-Shoes-/28 0839795428 3 http://www.ebay.com/itm/Romantic-bridal-Party -Lace-Flowers-Open-Toe-Peep-Toes-Platform-High-Heels-/270929 656968

Gość taja ja ona 34vvvvv
dokumenty juz załatwiamy trzeba je dostarczyc 3 miesiace wczesniej do parafii i nie pozniej, moj B załatwia swiadectwo urodzenia bo to inne miasto odległe o 200 km, wiec nad tym panujemy, na weselu bedzie 7 małych dzieci co z nimi? moja mama oczywiscie przytaczałą scenki z innych slubow gdzie była dodatkowa sala i dzieci mogły odpoczac a nawet spac, to jest tylko przyjecie;] a juz na poczatku pojawiaja sie problemy.

nie wiem jak reszta ale ja nie moge wejsc na te strony...

Gość taja ja ona 34vvvvv
w poniedziałek mielsimy spotkanie z rodzicami i tesciami i nie doszlismy do consensusu okazuje sie ze pomimo ze mamy po 34 lata nie mamy prawa decydowac o swoim slubie, a sami go finansujemy, juz moja ciocia powiedziała ze dla niej przyjecie to jak stypa, takie załozenie - jest mi cholernie przykro.

Gość pomocy ,,,.......
wiesz.. bo z dugiej strony idać na wesele każdy oczekuje że będzie jakaś muzyka i będzie można potańczyć. siedząc przy stole wszyscy zasna ;p Nie musi być zespół może po prostu niech leci jakaś muzyka z płyty głośniej żeby można było sie pobujać :) Ja będę miała duże weselicho bo nie mogło być inaczej

suknia rewelacja ! naprawde śliczna :) moim zdaniem buty nr 3 będą idealne :)

Gość taja ja ona 34vvvvv
ale my nie lubimy i nie tanczymy dobrze i raczej parkiet nie dla Nas dlatego taka forme wybralismy i nie potrafia jej uszanowac, na slubie bedzie ok 30 osob + dzieci.

Gość pomocy ,,,.......
teraz linki dzialaja

Gość taja ja ona 34vvvvv
co do sukni i butow mysle podobnie

Gość pomocy ,,,.......
no wlasnie ja tez te 3 uwazam za foworyta pytam bo wiadomo kobiety potrafia ocenic dobrze tym bardziej ze inne tez beda patrzyly a chce zeby wszystko bylo zgrane musza byc szpilki wysokie bo na malych chodze jak pokraka a w takich to nawet sprintem przebiegne heheh

więc niech goście uszanują waszą wolę. Jeśli tego właśnie chcecie to oni mają problem a nie Wy. Zreszta nieważne jakie jest wesele, ważne żeby później sie ukłądało :) Głowa do góry i się nie zamartwiaj niepotrzebnie ! ;)

na pewno będziesz wyglądała ślicznie bo suknia super i jak dojdą jeszcze te buty to w ogóle bomba :)

Gość pomocy ,,,.......
czerwcowa panna mloda dziekujeci bardzo sukienke juz mam w domu i jest przesliczna lepsza niz na foto

Gość taja ja ona 34vvvvv
dzieki troche mi przykro i załuje ze nie pozostawilsimy ich przed faktem dokonamym z zaproszeniem w reku....;]

Gość moja córka
Autorko nie przejmuj się tym co będą mówić inni..to jest Wasz dzień i zróbcie tak jak Wam pasuje:) do pomocy... piękna suknia:) a buciki nr 3 najładniejsze:)

taja ja ona 34vvvvv no trzeba było tak zrobić ;p ale skad mogliście wiedzieć że taka będzie reakcja. chcieliscie być w porządku i to nic złego..

Jeśli sami płacicie za ślub to Wy stawiacie warunki. Rodzice owszem, mogą coś doradzić, ale wtedy jeśli ich o to poprosicie. Po prostu im powiedzcie, że to Wasz ślub, organizujecie go sami i wy decydujecie i tyle. Do pomocy... Kupiłaś suknie w salonie czy zamawiałaś przez internet? Zdecydowanie ostatnie buty, ale ostrzegam, że możesz je zgubić w czasie zabawy ;)

Gość pomocy ,,,.......
suknie zamowilam z tej stronki co podalam balam sie ze bedzie nie taka jak na zdjciu ale i dopasowana i wszystko skiczna ladniejsza niz na foto