Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssmerfetkaaaaaaaaaaaa

Neosine syrop !

Polecane posty

Tak jak w temacie czy któraś podawała Go dziecku ? Jakie były efekty/skutki uboczne ? Mój mały przez 3 dni miał b. wysoką gorączkę dochodzącą do 39,5 po konsultacji z lekarzem podawaliśmy leki na zbicie gorączki i syrop neosine. Dziecko nie chce za nic z świecie pić tego leku , pomimo braku gorączki jest apatyczny , nie chce jeść...Dzisiaj 3 dzień, mamy podawać 5 dni...

Gość ka:mon
ja podawalam go swojemu dziecku...to prawda ze niezbyt chetnie go pil ale sposobami jakos sie udawalo...przyznac trzeba ze pomogl a o skutkach ubocznych nic mi nie wiadomo bo u nas nie wystapily

jak długo podawałaś i kiedy nastąpiła poprawa ? bo u nas póki co gorączki brak jak już pisałam ale Młody dalej strasznie słaby, marudny i płaczliwy .

Gość ka:mon
podawalam rowniez przez 5 dni i poprawa byla widoczna z dnia na dzien... najpierw ustapila goraczka potem powracal apetyt i z czasem maly byl juz radosnym dzieckiem...3 dni to troszke za krotko zeby oczekiwac ze dziecko bedzie takie jak przed choroba bo jednak ten organizm jeszcze walczy... wazne zeby duzo pil a apetyt zapewniam wroci z czasem..wiem ze trzeba troszke cierpliwosci jak maluch jest taki marudny ale nic innego nie mozna zrobic tylko czekac