Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanygdańsk

Sikoreczki zapraszam

Polecane posty

Gość kochanygdańsk

Wszyscy co są przeciwko mnie to głupki, jestem naprawde fajny i uroczy a dotego czarujący mam powodzenie u kobiet, już nie zjednego pieca chleb jadłem. Będe miał każdą laske naprawde każdą wjęc nikt mi nienabruździ. Tak jak pisałem wcześniej mam ojca boksera i przyjade znim i zrobie porządek, pozatym umiem karate i jak założe ci dźwignie to się przewrócisz i będzie cię bolała ręka, nakoniec ocharcham ciebie i już. Jak będziesz się żucał to złapie cię za włosy wytargam za głowę i podrapie po twarzy paznokciami bydlaku. Precz precz cycku, już mój ojciec owszystkim wie i przyjedziemy dociebie fajtłapo. Mam dosyć ciebie malapeto, jesteś śmieszny ty kur rolleyes.gif lku. Przepraszam zaten brutalny język wszystkie dziewczyny, nieobrażajcie się namnie i piszcie domnie piszcie, czuje się bardzo samotny. Pozdrawiam wszystkie damy, buziaki sikoreczki. Która domnie pierwsza napisze to zaprosze ją do restauracji na herbatke z rumem i Ruskie pierogi. Buziaki milusińskie.

Gość Lessssiii
Ale jesteś ładniutki na zdjęciu.

Gość kochanygdańsk
Dzięki dbam osiebie.

Gość Lessssiii
Dawno takiego słodziaka niewidziałam

Gość kochanygdańsk
Dziękuje, wiem że to będzie nieskromne ale mam powodzenie u kobiet, i niemusze szukać w sieci lasek, ale dlaciebie zrobie wyjątek, napisz domnie na priw niezapomnij dać foto. Asta lawista baby.

Gość bezdoomnaosssoba
Czy jesteś tym zerem Agnieszka Smieszką?

Gość alatrtrtr
Ja pierwsza zobaczyłam Twój temat i ja mam pierwszeństwo, suko niepisz doniego ja go chce mjeć. Zobaczyłam go i się zakochałam. Buziaczki kochany super jesteś.

Gość kochanygdańsk
Srajcie mi obie do paszczy ;)

Gość alatrtrtr
potrzywco przestań tak pisać, to jest super facet. Jakbym Ciebie dorwała to bym ocharchała twój ryj. Zaczełabym się kręcić z rękami na boki podszedłbyś i walnołbyś się i upadłbyś i bolała by ciebie ręka i głowa i dobrze. Jesteś cholernym tchurzem.

Gość agawawawolaa
Boziu!!! jaki słodziak!!! Super facet!!! Dawno moje oczy niewidziały takiego cuda!!! Musisz być mój!!! Buuuuuu!!! Normalnie się posikam taki cudniaczek, już pisze dociebie na priw. Cudo, cudo, cudo!!! Moje kumpele oszaleją jak Ciebie poznają!!!

Gość Marttinccia123
Matusiu, cudo, super jesteś, zaraz się zsikam takiego boga nig niewidziałam naprawde przystojniak, musimy się poznać skarbku kocham Ciebie,.

Gość kochanygdańsk
Piszcie dziewczyny, wybiore najleprzą i najładniejszą, już 6 dziewczyn domnie napisało także spieszcie się bo szanse maleją.

Gość kochanygdańsk
Boże jaki piękny i słodki, umówmy się, jesteś boski!

Gość kochanygdańsk
kurde, nie zmieniłem pseudo...

Gość malwincia121212
Ja też napisałam, może mnie wybierze???

Gość kochanygdańsk
Podszywcą dziękuje. Piszcie dziewczyny, jeszcze tylko godzinka i koniec castingu.

Gość Babarambucudksiężniczka
Ja też napisałam, ciekawe czy wygram???

Gość kochanygdańsk
Już 15 zgłoszeń, szybciej dziewczyny, już mam 3 które są na 1 miejscu, życie zemną to bajka.

Gość Lessssiii
Kochany, powiedz że mnie wybrałeś, jak nie, to się zabije. Moje życie bez Ciebie to pasmo nieustających cierni. Szaleje zatobą.

Gość kochanygdańsk
Jestem macho, nawet nikt nieodważy się potrzyć podemnie, także piszcie dzierlatki.

Gość Babarambucudksiężniczka
Mnie napewno wybrał mnie, założe się.

Gość kochanygdańsk
KONIEC CASTINGU!!!!!!!!!!!!!! 30 dzierlatek się zgłosiło, za godzinke dam znać którą wybrałem, napisze do wybranej maila. Wszystkim dziewczyną dziękuje. Zamykam temat.