Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvrfrrr

Chcę zrobić więcej pasty cukrowej...

Polecane posty

Gość vvvvvvrfrrr

Przepis zawsze widzialam 1szkl. cukru, pół szklanki wody i sok z połowy cytryny. Chcę zrobić z 2szkl. cukru, pół szklanki wody i tak samo pół cytryny. WYJDZIE JAK TRZEBA?? Chciałabym żeby mi się w końcu udało zrobić ją taką żeby ta kulka mi wychodziła, bo zawsze paskami się męczyłam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość guughdhhhh
robiłas to juz ? ja próbowalam 3 razy, za pierwszym wyszło cos twardego ,jak karmel ktory szybko stwardniał ,skorupa. Potem zbyt rzadkie ,gorące az sie poparzyłam. Za trzecim razem sie wkurwiłam i rzucilam to w cholere, garner do śmieci i dwie łyzki :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvvvrfrrr
robiłam robiłam. też kiedyś wyszło za twarde bo za długo gotowałam więc kolor był wręcz czarny. Musi być nie za ciemne i nie za jasne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vvvvvvrfrrr
jest tu ktos doswiadczony?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×