Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic!!!!!11

Sklep internetowy grozi mi sądem !! Co mam robic? Pomozcie !!!!

Polecane posty

Gość co robic!!!!!11

Zamówiłam kilka rzeczy kurierem za pobraniem , nie było mnie w domu , powiedzialam kurierowi zeby zostawil paczke w oddziale zebym sama sobie ją odebrała. Potem był weekend, miałam odebrac paczke ale mysle sobie..bedzie lezala w akademiku odbiore w poniedziałek... Bedac u rodzicow ,bylam na zakupach i znalazlam to czego szukalam ,taniej niz w internecie. Paczki nie odebralam ,zadzwonilam do firmy kurierskiej zeby ją odeslali. A dzis rano dzwoni do mnie babsztyl z tego sklepu , drze morde co ja sobie wyobrazam ,ze robie głupie zarty, dlaczego nie odebralam paczki , ze jej firma poniosla koszty wysylki i mam jej w ciagu 7dni zaplacic przelewem za paczke 19,90 :O bo inaczej skieruje sprawe na prokurature o oszustwo :O co teraz

Gość no i ma racje
myśłisz że paczka do nadawcy za darmo wróciła??????

No chyba nic innego jak zaplacic za koszty wysylki. Bo ty masz prawo odstapic od zakupu, zwrocic towar, ale koszty wysylki ty ponosisz. Ja wlasnie wczoraj wymienialam towar na allegro (rozmiar chcialam wiekszy) i musialam zaplacic za wyslanie tej paczki i jeszcze wyslac im pieniadze na wysylke z ich strony. W sumie 29 zl. Co innego jesli oni popelnili blad i pomylili sie z towarem. Wtedy koszta ponosza oni.