Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edtjnrtj

W kompletnym dołku

Polecane posty

Gość edtjnrtj

Jak żyć po tym że dziewczyna z którą spędziłem prawie 10 lat swojego życia nie mam do mnie szacunku.Rozstaliśmy się z powodu beznadziejnych spraw które były w naszym związku i nie ma już szans na nic.Ona mi nie ufa, ja jej też nie ufam, obydwoje boimy się wracać bo za dużo się stało.Mimo tego słyszę od niej ciągle upokorzenia, nie miłe słowa, że jestem śmieciem, pedofilem bo np moja koleżanka miała 19 lat (ja mam 26), upokarza i wyzywa moją rodzinę która przez prawie 10 lat zawwsze była dla niej wsparciem.Dziewczyna mieszkała u mnie w domu, każdy dzień i no razem a teraz o prawie roku pustka i jedna wielka smsowa wojna.Ja ją kocham mimo tego co robi :( to jest chore, powinienem zająć się sobą a ja kocham dziewczynę która zrobiła mi tyle złego.

Gość Justyna naturalna blondyna
Panna jest niedojrzała. W żałosny sposób okazuje Ci swoje zainteresowanie. Dobrze, że się rozstaliście. Nie powinieneś się wdawać w smsowe pyskówki z nią, najlepiej całkowicie urwij kontakt, uczucie w końcu minie.

Zmien numer, zerwij kontakt calkowicie, na ulicy nawet na nia nie patrz.. Przykre, ale to chyba jedyny sposob by zakonczyc te chora sytuacje.

Gość karola999
wydaje mi sie , ze od dawna cie tak traktowala tylko teraz to bardziej zauwazasz bo zostaly same zle rzeczy . Daj sobie spokoj . Po prostu . Nie odpisuj w ogole , Jak raz odpiszesz to odpiszesz nastepny i nastepny... wiem co mowie sama to przerabialam i tylko sie dolowalam. Uwierz mi jest duzo fajnych dziewczyn wiec przestan marnowac zycie akurat na tą , ktora do fajnych nie nalezy ;-) pozdrawiam cieplo i glowa do gory .