Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche o zyciu

moj problem

Polecane posty

Gość troche o zyciu

dotyczy przyjaciolek. cale zycie razem wakacje ferie swieta wszystko razem imprezy itd pierwsza z nas wyszla za maz z wpadki ma teraz 4 letnie blizniaki maz beznadziejny dluzszy czas co chwila spotkania z dzieciakami itd potem przeprowadzla sie do innej dzielnicy a za jakis czas przeprowadzila sie ta druga pare ulic dalej ja zostalam w poprzednim miejscu zamiaszkania bo mam tu dom rodzinny. ta druga wyszla za maz w tamtym roku w czerwcu facet ok trafilo jej sie ze dobrze zarabia ona nie pracuje siedzi w domu i dokancza studia. ja za maz wyszlam 3 lata temu teraz tez siedze z dzieckiem w domu. pomino zapewnien jaka to ja jestem dla nich wazna spotykaja sie po pare razy w tyg a do mnie nawet sie nie odezwa z wlaSNEJ inicjatywy to ja do nich dzwonie skladam im zyczenia na ur rocznice slubu itd one o moich nigdy nie pamietaja. dzwonia wtedy kiedy potrzebuja cos pozyczyc itd ilekroc milcza obiecuje sobie ze sie nie odezwe ze juz koniec tej znajomosci a jak tylko dzwonia albo wpadna cos pozyczyc to ja jestem zadowolona ze sie odezwaly itd

Gość trwamy tu
bliźniaki :D Lech i Jarosław :D

Gość troche o zyciu
nikt nie ma nic do powiedzenia?

Gość jamajkkkkkkka
ja mam