Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukma

szukam dobrej pracy w trójmieście....

Polecane posty

Gość szukam szukma

jest ktos z trójmiasta kto ma satysfakcjonujące zarobki? bo ledwo ciagne do końca miesiąca, a skończyłam licencjat, robie zaocznie magisterke...nie chce tak zyc.

Gość szukam szukma
oj daj spokój juz z ta roksa

Gość szukam szukma
możesz mi wysłac zaproszenie:P chetnie zamieszkałabym w LA nawet na plazy w namocie...ogladałam juz dzisiaj Twoje filmiki :)

pochwal sie z czego ten licencjat i na jakim poziomie sa Twoje obecne zarobki

Gość szukam szukma
dziennikarstwo...i zarabiam minimalna krajowa :(

Gość taktaktaknie
mieszkam w 3miescie, a konkretniej w Gdansku. koncze wlasnie studia. jakis czas temu szukalem pracy i cieeezko bylo cokolwiek znalezc. nawet na najgorsze stanowiska masa chetnych... na szczescie wzialem sprawy w swoje rece teraz sam jestem dla siebie szefem ;) jesli cos potrafisz - polecam - sprobuj.

Gość szukam szukma
a moge wiedziec czym sie konkretnie zajmujesz? nie wiem, czy ja tak potrafie

Czy pracujesz w zawodzie, masz jakies praktyki/staz, gdzie pracujesz obecnie?

Gość taktaktaknie
zarabiam na gieldzie... yhm.. ale mysle, ze jesli studiujesz dziennikarstwo, to moze cos w tym kierunku? jakies platne teksty dla wydawnictw, cos takiego :/ mam kolezanke w GD rowniez po dziennikarstwie, kiedys wspominala, ze ciezko po tym o dobra prace, duza konkurencja, nawet na jakis staz ciezko liczyc. mi mo wszystko zycze powodzenia ;) wiosna sie zbliza - euro, moze cos ruszy na rynku pracy ;)

Gość uhuhuhu
niestety nie pracuje w zawodzie, praktyki wykonalam obowiązkowe na studiach...stażu nie mam żadnego, cięzko sobie pozwolić na staż gdzie dadza 700 zł i jak tu sie utrzymac? a utrzymuje się sama...już nie szukam nawet pracy w zawodzie...chce po prostu taka, by móc sobie pozwolić na jakies przyjemności, a nie opłacic rachunki i martwic się czy na jezenie starczy

Gość taktaktaknie
niedlugo rusza ciekawy projekt "gram o staż", możesz spróbować... poszukaj w internecie. Płacą tam ok 2000 zł. ja osobiscie posiadam wykształcenie techniczne, raczej cos tam bym znalazl, nawet jesli mialaby to byc praca fizyczna. nie wiem dokladnie jak jest w branzach nie techniczncyh, ale w takich wlasnie czesto oferty pracy nie pojawiaja sie w ogloszeniach, np: na trojmiasto.pl a na stronach internetowych konkretnych firm. czesto warto tez wyslac ladnego maila do jakiejs firmy, ktora nas interesuje z zapytaniem o mozliwosc podjecia pracy, badz stazu w danej firmie.

taktaktaknie po studiach technicznych zdecydaowanie latwiej o takie na praktyki/staz, ale po humanie niestety jest sporo osob na 1 miejsce i graniczy to z cudem zeby sie dostac, o nie naczy ze nie nalezy probowac ;) Z reszta co napisales sie zgadzam. Codzic po stronach potencjalnych pracodawcow i wysylac wszedzie Cv, gdzies na pewno da sie zaczepic ;)

Gość uhuhuhu
ogloszeń na trójmisto.pl pilnuje niemal codziennie, ale większośc to oferty pracy na słuchawkach z atakie same pieniądze jak zarabiam. przeprowadzając się do Trójmiasta, byłam pewna, że latwo tu znaleźc prace, a tymczasem jesn ciężko

Gość taktaktaknie
z tego co wiem, podobno duzo latwiej o prace w Gdyni, niz w Gdansku.

Gość uhuhuhu
powiem wam, że w tej chwili żałuje że zaczełam magisterke zamist wyjechac do chociazby Anglii

Gość taktaktaknie
niby mozna wyjechac, ale czy tego od zycia chcemy? ja np. nie chce wyjezdzac, tutaj jest moj kraj i choc mialbym zyc biedniej, to chce tutaj wlasnie byc... nie znam oczywiscie Twojej sytuacji materialnej, ale jesli poki co masz jakies tam pieniadze, ktore wystarczaja na "jakies" zycie, to studiuj. chyba warto. oczywiscie jesli mierzysz wyzej, ucz sie w wolnych chwilach angielskiego, hiszpanskego. niestety dzisiaj bez jezykow wielkiej kariery nie zrobisz i czas to sobie uswiadomic ;P PS. kobiety maja o tyle latiwej, ze zawsze moga wyjsc bogato za mąż ;P

Gość uhuhuhu
ja bym mogła wyjechac z Polski, absolutnie mi to nie przeszkadza...znajomi po szkołach średnich mieszkajacy w Anglii maja o wiele lepsze zycie niz ja tutaj teraz

Gość taktaktaknie
to moze wakacje? pojedź, pracuj... jesli spodoba Ci sie i nie zechcesz wracac po 3 miesiacach, po prostu zostaniesz, albo wezmiesz na Uczelni jakas dziekanke i moze wrocisz za rok ;) no i jezyk bys ladnie podszkolila ;)

Gość szukam szukma
mam to w planach...wyjechac na wakacje, jedyney problem w tym, że jak wróce znowu nie będe mogła znaleźć pracy, tu raczej miejsca nikt mi nie będzie trzymał. ale z drugiej strony będe miała okazję sama sie przekonać, czy jest tam tak kolorowo

Gość wiem cos o tym.
sama mieszkalam w Gdansku i ciezko jest normalna prace znalezc...nawet na kase jest mnostwo chetnych....a do tego zycie w Gdansku jest drogie...moja byla wspollokatorka jest dziennikarka i pracuje w gazecie wyborczej, ale niestety nie mam juz z nia kontaktu..tak moglabym sie zapytac czy kogos nie potrzebuja...

Gość taktaktaknie
No i coś tam byś pewnie zarobiła... pytanie tylko czy wystarczająco duzo, ze po ewentualnym powrocie mialabys za co zyc do czasu, az znajdziesz znow jakas prace ;)

Gość szukam szukma
Obawiam sie, że by znaleźć prace w zawodzie musiałanbym przenieść się do Warszawy...ale cóż...póki co wysyłam CV tutaj, jak nic nie znajde to wakacje w Anglii mnie czekają :)

Gość taktaktaknie
w Warszawie chyba o pracę łatwiej... Jakis czasu temu bylem na takim spotkaniu, szkoleniu, no i tam babka opowiadala, ze w Warszawie mlodzi na 2000 miesiecznie krecą troche nosem ;) czyli musi byc calkiem niezle pod tym katem ;P m isie podoba jednak Gdansk, tez nie jestem stad, ale chcialbym chyba tu zostac.

Gość szukam szukma
mi tez sie tu podoba. szkoda zostawiac morze dla Warszawy w której nie ma czasu na odpoczynek. Ciezko będzie przyzwyczaić się do stolicy

Gość LL
Nowa firma w Sopocie na al. Niepodległości. Revenue to firma powstała na szczątkach poprzedniej, w której oszukano i nie wypłacono wynagrodzeń ok. 25 pracownikom za okres 3 miesięcy. Firma przestała istnieć, jakikolwiek kontakt został zerwany i pieniędzy nikt nie odzyskał. Informacja że ta nowa firma jest odrodzona na starej jest pewna. Jeden z kierowników otworzył ją na własne nazwisko. Także nie radzę obdarzać zaufaniem tejże firmy, szanujcie swój czas i pieniądze których możecie nigdy nie zobaczyć. P.S Pozdrawiam, były pracownik oczekujący na swoją wypłatę za okres od września do listopada.

Gość hania871
Tutaj http://nordea.pl/it/aplikuj/ warto sobie sprawdzić oferty pracy. Jeśli ktoś szuka zatrudnienia w IT, to jest tam wiele ciekawych propozycji. Szukają bowiem specjalistów do oddziału, który znajduje się w Gdyni, w biurowcu Łużycka Office Park przy ulicy Łużycka 6a i 6c oraz w Gdańsku, w Olivia Business Centre przy al. Grunwaldzkiej 472

Gość gość
Z tego co się orientuje to pracy w Trójmieście nie brakuje. Zerknijcie chociażby tutaj - http://www.gowork.pl/praca/gdansk;l Zobaczcie ile ogłoszeń pojawiło się tylko dziś. Trójmiasto jest też dobrym rynkiem dla osób, które teraz szukają pracy tymczasowej.

Gość gość
ja mieszkam w Trójmieście i nie narzekam na zarobki, ale pracuje już od 10 lat, a od jakiś 8 w swoim zawodzie. Jeśli chcecie znaleźć dobra prace, to na pewno warto rozwijać się w branży IT. Z tego co słyszałam to również w logistyce jest sporo miejsc pracy. Więcej o runku pracy w pomorskim możecie sobie przeczytać w tym artykule http://pomorskie-praca.pl/rynek-pracy/, może komuś pomoże.