Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na obcasach 29

Od piatku piekna pogoda Mamuski jakie buty kupilyscie na wiosne?

Polecane posty

Gość mama na obcasach 29

Udalo mi sie chudnac po ciazy i wszystko dobrze oprocz brzucha ale chyba juz nic nie uda sie zrobic Kupilam 3 pary rurek i teraz mysle nad butami Co ciekawego kupilyscie? albo jakie buty polecacie do rurek? od razu mowie ze w adidasach nie chodze:)bo jestem niska i zle sie czuje w takich butach:) baletki bardzo lubie

Gość a tam z Warszawy
Niskie balerinki z new looka ,jestem w 7 miesiacu ciazy..

Masz rację biegaj na spacery z dzieckiem w szpilach:) ją Kupilam baleriny bezowe. musztardowe rurki jeansowa kurtke i jakieś bluzki.

Gość mama na obcasach 29
ja balerinki tez uwielbiam, slicznie wygladaja i mozna je ubrac prawie do wszystkiego moze ktos wklei jakies zdjecie:)

Gość mama na obcasach 29
morelowa a gdzie napisalam ze latam na spacery w szpilkach:) na spacery baletki ale czasem ide gdzies bez dziecka i lubie sie ladnie ubrac tym bardziej ze siedzac w domu nie ma wielu okazji

Gość mama na obcasach 29
beletki=balerinki

He no fakt czasem i bez dzidzi trzeba gdzieś wybyc :) ją mimo, że jestem niska to nie potrafie chodzic w obcasach i innym Troszke zazdroszczę

Gość mama na obcasach 29
w wysokich obcasach to ja tez nie potrafie Jakos nie trzymam pionu:) Obcas max 5 cm Przyznam ze nigdy nie chodzilam w rurkach bo zawsze uwazalam ze mam za chude nogi :p teraz doszlam do wniosku ze dziewczyny z bardzo grubymi mogami sie nie przejmuja i chodza to ja tez zaszaleje:)

Gość mama na obcasach 29
mowisz ze wygodne:) fajny kolor Boje sie zamawiac buty na allegro bo wole przymierzyc

Dziewczyny polecam jakieś buciki na koturnach!! Koturny są mega wygodne i nawet jak są wysokie to sie super chodzi!!:) Mam zamiar takie własnie nabyć:) Dopiero sie wybieram na zakupy:) No i baleriny tez fajne:)

Gość ...MMORELKA
oj mam słabośc do butów nigdy nie mam ich za mało. Na wiosnę zaopatrzyłam sie w 2 pary balerinek (beżowe i pomarańczowe) Venezia i Clarks trafilam na mega ale to mega wyprzedaz ze kupiłabym jeszcze ze 4 pary ;) ale sie opamietałam. Do pracy pantofle czarne dosc klasyczne i trampki deezee mega wygodne na spacery z dzieciem

Gość mama na obcasach 29
grzenia dawaj zdjecia co ci sie podoba:) szukam inspiracji

Gość jadziaczla99
tez lubie na koturnach bo jestem niska i musze miec buty na wysokim koturnie bo sie zle czuje w takich plaskaczach

No wlasnie a jak się chodzi w koturnach? czuc ta wysokość? tak korci noge by coś Kupic.

Gość ...MMORELKA
wściekła mrówa szaszki ? to znaczy te "czeszki"? jak tak to sa świetne. MIalam je w zeszlym roku na lato i na ten rok tez będą. Wrzucam do praki i jak nowe ;). Wracaja w tym roku tez trampki jak byly kiedys typy convers. Ja zakupilam takie: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/tenisowki/trampki_wysokie_smith_s_white.html do wąskich spodni na spacer z dzieckiem

Gość jadziaczla99
dobrze sie chodzi w koturnach.

Gość ...MMORELKA
a ja dla odmiany nie moge chodzic na obcasach czy koturnach np na spacer bo jestem i tak wysoka a jak zaloże takie buty to do wozka musze sie schylac ;). Chodze tylko do pracy

Gość mama na obcasach 29
kiedys mialam buty na koturnach ale byly bardzo nie wygodne Od tego czasu juz nigdy takich butow nie kupilam choc bardzo mi sie podobaja na kims:)

Właśnie koturny maja to do siebie, że jesteś wyższa jak w szpilach a tego nie odczuwasz chodząc!! Najlepiej jak jeszcze troche podeszwa jest podniesiona. Miałam kozaczki na koturnie, mam z zeszłego roku takie wiosenne na koturnie i teraz tez planuje jakieś zakupić:) Zbieram na wypadek jakby z mody wyszły;) Ja ich napewno nie porzucę:) Nie mam fotek bo ja jade w miasto i robie napad na sklepy i tak wyszukuje swoich:) Ale poszperam na allegro i jak cos mi wpadnie w oko to dam link:)

Gość nestea..........
ja ostanio kupiłam czerwone baletki na 1,5 cm koturnie. mam jeszcze brazowe płaskie i chcę kupić jeszcze coś w tym stylu: http://ebuty.pl/damskie/buty/baleriny/1242,bezowy.html bardzo lubię płaskie buty bo w obsacach na dłuższe wyjścia mi nie wygodnie. teraz szukam tez jakis niskich (maks 6 cm) peeptoe w kolorze nude, ale wszedzie 10 cm szpile :( w ogole bardzo trudno kupić fajne buty na niższych obcasie. nie wiem z czego to wynika :(

Gość mama na obcasach 29
ja taki napad na sklepy planuje na piatek:) mam nadz ze cos fajnego kupie

Gość mama na obcasach 29
nestea bardzo slodkie te balerinki

Ja narazie czekam na słoneczko, bo u nas w tamtym tyg było cudownie a w tym to ponuro i deszczowo:( Także jak tylko wyjdzie słońce......:)

Gość mama na obcasach 29
mrowa Takie butki super wygladaja Juz 3 rok chce takie kupic i jeszcze nie kuplam Balerinki poprostu do mnie wolaja jak wczodze do sklepu W lecie latwiej o wygodne buty na lekkim obcasie niz na wiosne

No wlasnie a jak się chodzi w koturnach? czuc ta wysokość? tak korci noge by coś Kupic.

Gość nestea..........
miałam kilka par butów na koturnie i wszystko zależy jak ten koturn jest uprofilowany, bo miałam kiedyś takie klapki na koturnie na lato i po kilku godzinach noga zaczeła się w nich wysuwać do przodu i strasznie mnie obcierały. a wysokości rzeczywiście nie czuć.