Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na obcasach 29

Od piatku piekna pogoda Mamuski jakie buty kupilyscie na wiosne?

Polecane posty

Gość SAME SŁODYCZE
Już pisałam, że ładne...

Gość ...MMORELKA
czy wy tez tak macie ze na wiosne dopada was szał zakupowy. No nie wiem co sie dzieje ale wykupilabym pól galerii mimo ze szafy pekaja w szwach ale na wiosne chce sie miec cos nowego począwszy ubran, po buty, torebki i bizuterie. Na zime czy lato tak nie mam tylko na wiosne.

Gość ...MMORELKA
kurcze nie moge otworzyc linkow bo mam zablokowane allegro moge wejsc tylko przez aukcje.wp :(

Gość mama na obcasach 29
strasznie wysokie te koturny Od razu mam przeczucie ze nie dalabym rade w takich chodzic

Gość mama na obcasach 29
ja tez na wiosne mam ochote szalec z zakupami zreszta na lato, jesien i zime tez:)

Gość mama na obcasach 29
blondyna b. fajne ale ja bym w takich nie dala rady chodzic :)

blondyna super są:) no wysokie bo ja lubie wysokie koturny i szpilki i wogóle:) A z płaskich baleriny, trampki, japonki i klapki:) tez mam szał zakupowy na wiosne:) W tym roku sie muszę zatrzymać na butach tylko bo "rosnę" i nie ma sensu czegokolwiek kupować, ale w lecie to sobie odbije;)

ja pewnie też nie :D ale mi się taaaak podobają :D ale jak się ma płetwy 40 to można sobie pomarzyć..

Gość ...MMORELKA
własnie rozmiar..... boze ile bym dała zeby miec 37-38 ale niestety mam 40 i jak sobie cos cudnego upatrze to juz nie ma 40-stek :(

Gość Lux de Lux
a te koturny sa bardzo wygodne bo wbrew pozorom obcasa to jest kilka cm. prawie wszystkie szpilki jesli kupuje to z koturna z przoduu bo - sa wyzsze -wygodniejsze - ladniejsze ;)

Gość mama na obcasach 29
ja mam rozmiar 36 i bardzo waska stope , tez czesto mam problem z kupnem tego co mi sie podoba

Ja mam 38, 39 zależy jaka numeracja, mama na obcasach fajne tez są:) własnie nie mam jeszcze z takim grubym obcasem i chyba sobie cos podobnego sprawie:)

Gość mama na obcasach 29
gruby obcas jest baaardzo wygodny:) wiecie co dziewczyny fajnie spotkac na forum kogos kogo interesuje cos wiecej niz dziecko:)

Wygodny mówisz? Skusze sie chyba bo jeszcze nie mam własnie na grubym obcasie. Hehehe buty zawsze interesują:)

Gość mama na obcasach 29
dziewczyny uciekam bo moja kruszyna wlasnie wstala:) dzieki za rozmowe

Gość Ewcia 7866
Ja wolę buty z miękką podeszwą,najlepiej skórzane. Gruby obcas jakoś mnie nie przekonuje... No chyba że na krótką metę,jak np szybkie zakupy:) Znalazłam też fajny sklep z kosmetykami do pielęgnacji obuwia,zobaczcie tu www.Pielegnacjaobuwia.pl można im zaufać.

Gość kamila ingo
Marta - ja bym te buty bardzo chętnie kupiła tylko jedynie w przypadku gdyby miały inny kolor. Może nie tyle czarny, co ewentualnie czerwony, albo żółty. Tak, tak - żółty również jak najbardziej mi odpowiada ;-)

Gość kanarillla
marta magos - zobacz sobie jakie krótkie kalosze ma Merg - to dopiero szał ;-) Kupuję w sieci bardzo często, głównie u nich - po prostu w necie i ceny są niski, i jakość jest bardzo wysoka. Czemu zatem nie korzystać? ;D

Gość justyna gabrys
Dziewczyny - a jak wygląda sytuacja z dopasowaniem numeru obuwia? Bo przecież rozmiar rozmiarowi nie jest równy - nie miałyście tak, że zamówiłyście buty, które kompletnie nie pasowały na waszą stopę?