Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

wykonczona zyciem

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

jestem stara, gruba, brzydka, smierdze nie mam perspektyw na zycie [reka] aha i nie moge sie zabic bo sie boje, a mysli o tym drecza mnie non stop...siedzenie w internecie (m.in. na kafeterii) nie pomaga...

Gość aaaaaaarwena
czy ktos ma tak jak ja? hello?

Gość aaaaaaarwena
czyli jestem sama ze swoimi problemami?

Gość fuggrr
Nie jesteś sama , ja też mam dosyć takiej wegetacji i rano budze się z uczuciem zacisnietej pięści w gardle .:D

Gość ksjisjsijs
Mam podobnie, dodatkowo nie mam nikogo bliskiego.

Gość aaaaaaarwena
ja mam to szczescie ze mam bliskich ale nei chce ich caly czas zamartwiac, moimi "bzdurnymi" problemami nic nie potrafie zalatwic w urzedzie nigdzie 🖐️ tyle co w domu zrobie i obiad ugotuje nawet nei mam siliy sie uczyc

Gość fuggrr
Ja nie jestem samotna , ale nienawidzę tej ponurej rzeczywistości dokoła , tych podlych ludzi i braku perspektyw w życiu , ciągłej pogoni za pieniądzem .Nikomu nie mozna ufać , nie ma zyczliwych ludzi .

Gość aaaaaaarwena
dokladnie nei ma zyczliwych ludzi na kafeterii dokladnie to widac :O ja chodze sobie chodnikiem i sie zastnawiam ktorzy z nich napisaliby mi ze przegralam zycie, albo ze w porownaniu do nich jestem brzydka czy jaka wczesniej nie myslalam tak, ale teraz jak poznalam ludzi od "srodka" to nie daje mi to spokoju czy ktos nie mysli ze wygladam staro, albo na zaniedbana czy ze mam krzywa mine