Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wie co robić

Boje się wrócic do domu.

Polecane posty

Od 2 dni boje sie wrócic do domu. Rodzice mi powiedzieli ze jak zawale studia to musze sie wyprowadzic. W niedziele dowiedziałam się że nie zaliczyłam i wywalą mnie ze studiów. Boje sie teraz wrócic do domu. Co mam zrobic?

The Same Shit Different Day Tak.

Gość 91
wiesz co moj kumpel mial to samo na pierwszym roku i powiedzial w domu ze zaliczyl (mimo ze go skreslili) na zajecia chodzil dalej bo wykladowcy mu pozwalali. w pazdzierniku zaczal od nowa ten sam kierunek i rodzice mysla ze jest na drugim roku a w tym roku ma zamiar powiedziec ze musi powtarzac. heh a tak na serio ciezka sytuacja:( ja rzucilam dwa tyg temu studia i zapisalam sie na inne, w domu postawilam wszystkich przed faktem dokonanym i mnie wspieraja mimo ze tego nie akceptyja bo dwa lata psu w dupe poszly. ale jak widza ze mi to tyle radochy sprawia to im przeszlo. pogadaj szczerze ze staruszkami, moze nie bedzie tak zle.

Gość 91
ejj podszyw znow tu jestes?

Gość a gdziee
studiowalas?

Za miesiąc kończę 20 lat. Nawet jak znajdę pracę to nie starczy mi na życie, czesne, mieszkanie itp. Chyba faktycznie powiem ze zaliczyłam.

W katowicach

skoro jesteś niezbyt mądra na studiowanie, to daj sobie spokój i idź do pracy. studiowac możesz w wieku 30lat. ja w Twoim wieku byłam już od czterech lat na swoim. a rodzice , widać, mądrzy Polacy po szkodzie, chowali tłuka, teraz przynajmniej się wzięli za drastyczne środki. i bardzo dobrze.

Gość 91
The Same Shit Different Day: masz racje studia nie sa dla kazdego:)

Gość a coo
studiowalas?

91 teraz każdy kretyn może skończyć studia. ale trzeba mieć iq poniżej forresta gumpa, jeśli: 1. jednak się nauki nie ogarnęło 2. było na tyle głupim, żeby doopska nie spiąć, wiedząc, że rodzice wypierdolą na zbity pysk. może w końcu dziecko otrzeźwieje, pobiedujesz autorko kilka miesięcy i dopiero zobaczysz, jak to ciężko żyć na własny rachunek i jeszcze dawać tę kasę na tłuka.

Gość 91
The Same Shit Different Day: heh no tak wiedziala jaka ma sytuacje w domu to mogla sie postarac:)