Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden rokkie

Dopasowanie seksualne

Polecane posty

Gość taki jeden rokkie

Dużo tutaj się pisze o dopasowaniu seksualnym. Wiele osób mówi o tym, że trzeba się wypróbować ale do mnie to nie dociera za bardzo...:( Mam pytanie czy lepiej porozmawiać na ten temat z dziewczyna przy kawie ew. winie? Czy koniecznie trzeba iść do łóżka...? Wydaje mi się to trochę skomplikowane...tzn nie pójście do łóżka...:) Chodzi mi o to, że np jak bym był strasznie wyuzdany i od razu na pierwszym seksie krzykną do dziewczyny "bierz go suczko!" a ona by się przestraszyła to znaczy, że nie jesteśmy dopasowani... Albo zakładając, że mam duży temperament to muszę np. przez miesiąć nie "odpuszczać jej" i po miesiącu jak wytrzyma to jesteśmy dopasowani? Osobiście nie za bardzo mi się uśmiecha oglądanie przez nią mojego ptaka i ocenianie jak konia na targowisku... . Ja nie rzuciłbym dziewczyny ze względu na kształt lizaczka. Wspomniałem, że jeszcze nie uprawiałem seksu bo zez miłości to tak nie mogę, no chyba, że jestem pijany...wtedy to dosłownie przeleciałbym byle co i bez uczuć. Tak więc swoich potrzeb jestem pewny i wiem, że chyba mógłbym cały czasz i gdziekolwiek ale czy to nie odstraszy przyszłej dziewczyny? Jak w miarę delikatnie jej to zasugerować nie chcę wyjść na zboka... Nie chcę też aby pomyślała, że tylko o seks mi chodzi..:( A samo wypróbowywanie kogoś jak samochód jakoś mi się źle kojarzy...

Wiesz co, ja mysle, ze jak ludzie sa ze soba i cos dla siebie znacza, to w lozku jedno i drugie beda sie starac zeby im obojgu bylo milo i przyjemnie. Dopasowywac seksualnie to moga sie tylko osoby, ktory nie zalezy na niczym wiecej poza seksem i uzyciem drugiej osoby to zapewnienia sobie fizycznej przyjemnosci. Seks bez milosci jest pustym doznaniem, ktory poza ewentualnym orgazmem nie daje zadnej innej przyjemnosc. A to troche za malo. Przynajmniej dla mnie. Najpierw milosc a pozniej seks. A jeszcze lepiej najpierw troszke rozumu w glowie, pozniej milosc, a na koncu seks. Bo seks niesie ze soba ryzyko poczecia dziecka. Myslcie ludzie, myslcie.

Gość Gratulacja
Jak trafisz na kobietę, którą pokochasz z wzajemnością, to wszystkie te wątpliwości obrócą się w pył ;) Nie teoretyzuj, bo to tylko zbuduje w Tobie niepotrzebną blokadę.

Gość taki jeden rokkie
Kamada Zaskoczyła mnie twoja odpowiedz...chyba myślisz tak jak ja:) Dodam, że jak bym coś czuł do dziewczyny to bym się starał aby jej było dobrze a inaczej to po co?

Skoro myslisz podobnie to poczekaj jeszcze troche na kogos na kim naprawde bedzie Ci zalezalo. Seks nie ucieknie, lepiej odlozyc to na pozniej, niz zrobic to byle gdzie i z byle kim, byleby tylko miec to za soba.

Gość Laska 28.
autorze postu, co to za bełkot i o co ci chodzi!

Gość taki jeden rokkie
to nie bełkot:(

Gość trojce2
Jak mam z nim zyc to musze go wyprobowac czy mi pasuje czy mnie sexualnie bedzie zaspokajal,Bo na drugi gzien poslubie to juz zapozno i nie oddam do sklepu. Na wyglad tego nie da sie ocenic trzeba normalnie jak natura naluczyla sex uprawiac Od poczatku gdy sie dowiedzialam na co te dziurke mam ze nie tylko do sikania.To czelam ja urzywac na poczatku bylo roznie bo mi sie trafiali i tacy co mi wlozyc chcieli a mieli malego,Pojechalam po raz pierwszy bez rodzicow na urlop bo juz 18 mi stuknelo.Na trzeci dzien przylepil sie do mnie niczego sobie chlopak gdy sie go zapytalam ile ma lat to mi powiedzial ze 22 lata dobrze przejrzalam zaczal mnie porywac i coda opowiadac tak mi w glowie namieszal ze wieczorem go do mojego pokoju przywleklam bo do niego isc sie balam,pozwolilam mu sie dotykac i obmacywac, tak mnie wkurzyl ze go za jego meskosc chwycilam i az mnie przytkalo bo wszystko mi w reke nie weszlo to sobie pomyslalam ze ladna pale musi miec nie tracac czasu zarzadzilam ze sie rozbieramy o pozniej to zobacze.Mowilam mu ze musze zabaczyc czy mi tyle wystarczy co mi pokarzesz,Jak ujrzalam to az krzyklam z uciechy ze wreszcie na cos trafilam,mial najwiekszego jakiego dotychczas widzialam i lizalam Z siebie wszystko zzucilam i jemu tez kazalam Na lozku sie polozylam nogi na boki rozsunelam,a jemu powiedzialam tak::teraz mi pokaz co potrafisz bo duzo obiecywales,Naprawde jak mnie zaczal walic to nie moglam uwierzyc,ale teraz wierze bo juz czwarty rok tak mi dogadza bo obecnie jest moim mezem

Gość gość
Kiedy jestem ciekawa swoich spraw uczuciowych kontaktuję się z wróżbitą Paulusem (wrozbitapaulus.pl), jak dotychczas wszystkie jego wróżby w stosunku do mnie się sprawdzały.

Gość gość
A ja kontaktuje się z k*****m :-D