Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zpoznania

Szkoły Policealne?

Polecane posty

Gość zpoznania

Cześć kochane! Myślę nad zapisaniem się do szkoły policealnej! Patrzyłam na ofertę AP Edukacja i chyba się skuszę:) co myślicie o tej szkole? chodziłyście może?:)

Gość desperatka....................
jak jest za darmo to czemu nie

nie tam nie chodzilam:) a to dlatego, ze nie ma kierunku ktory mnie interesowal, w moim miescie:) ale ja chodze do policealnej zak:) i na prawde polecam:P wiadomo, to chodzi o zdobycie dyplomu technika, w takiej szkole;) i wszystko zalezy od nauczycieli:) u mnie uczy wielu wykladowcow z uczelni, wiec na prawde trzymaja poziom;) myslalam ze beda wiesz olewac, a tu nie,... na serio kosza;) np na sem. ci co sobie olewali dawno zostali wywaleni:) no bo nie zaliczyli nawet poprawki:) a to dobrze, bo mi zalezalo na wymagajacych nauczycielach, bo przynajmniej sie ucze;) a jakbym wiedziala ze maja to gdzies to i ja bym olewala;) i bym sie nie uczyla, i o techniku moglabym zapomniec;p

Gość apedukacja
własnie jesli darmowa to czemu nie,ja akurat chodzilam do AP na fryzjerstwo i placilam ok 170 miesiecznie . niby czesne na kosmetyki na pracownie a jak sie okazalo kosmetyków nie kupili przez 2 lata. teraz chodze do ŻAKA ,wszystko za free

ale kolezanka chodzi do AP;) i sobie chwali:) na kosmetyczne chodzi:) co prawda kierunek za darmo, ale przed kazdym zjazdem dostaja liste kosmetykow jakie maja miecc na nast zajecia;) a na co chcesz isc??:)

Gość karolciaoko
gadanie... chodziłam do żak'a i ukończyłam technika BHP i wykładowcy naprawdę nie zwracali uwagi na to kto jest a kogo nie ma... wiele osób nie przychodziło po kilka tyg i wszystko zdawali na 5.. pisząc jeden zaległy sprawdzian... samemu można było sobie pisać usprawiedliwienia i wszystko było na czysto... paranoja.. jedni przychodzili na wszystkie wykłady i pisali spr na 5 , a inni rzadko co byli nie piali spr a pozniej przyszli napisali zaleglosci i wszystko zaliczone :/ wiec jak kto woli... ja nie wspominam milo tej szkoly, dyrektor szkoly przewrazliwiony i zachowuje sie jakby to przedszkole bylo... jak kogos nie bylo badz wyszedl wczesniej dzwonila i pytala sie co sie stalo i tego typu.. kobita przerwazliwiona ktora dawno powinna na emeryturze siedziec....

Gość zpoznania
Właśnie z tego co się orientowałam to chyba AP jest najmniej "fikcyjna" nie chcę iść do Żaka, bo się nasłuchałam...

no to jak tam chcesz;) wiesz, w kazdej szkole wszystko zalezy od nauczyciela;) od jego podejsci;P

AP Edukacja jak najbardziej godna polecenia. Super zajęcia, bogata oferta kierunków i kursów. fajne promocje.

Gość lips90
musisz sie liczyc z tym ze po policealnej pracy nie znajdziesz..ale warto i tak chodzic zeby miec jakis postep w zyciu,,,zawsze to wiecej wiedzy

kursy. które proponuje AP Edukacja są bardzo ciekawe i na pewno pomocne w przyszłej pracy chociażby kurs księgowości, Excela czy AUTOCAD. Naprawdę polecam. Interesujące wydaja się także kursy foto, gotowania i wizażu.

Gość lips90
moim zdaniem sens maja tylko te kierunki,do ktorych nie ma alternatywy w postaci studiow