Gość rychhhs Napisano Listopad 25, 2018 Mam małą stolarnię, a w związku z rozszerzeniem oferty zainteresowałem się robieniem szafek na kółkach. W te drugie zaopatruje się u firmy Stawik, które oferuje produkty najwyższej jakości, w najlepszych cenach. Polecam wszystkim innym, bo trzeba się dzielić zaufanymi źródłami. www.stawik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2018 Ja akcesoria meblarskie i tym podobne rzeczy zawsze się udaję do https://www.artmeb.pl/ to jest odpowiednie miejsce. Duży wybór, szeroki asortyment, dobra jakość. O to mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość radooooosx Napisano Grudzień 10, 2018 Były mi potrzebny jakiś czas temu kółka do mebli, ale wszędzie w okolicy ceny były śmieszne jak za taki drobiazg. Znalazłem firmę Stawik www.stawik.pl i zamówiłem co potrzebowałem. Generalnie sporo akcesoriów do mebli i bardzo konkurencyjne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetabad 0 Napisano Styczeń 14, 2019 Ja lubię chodzić po starych targowiskach. Czasami trafiają się naprawdę niezłe perełki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kurra Napisano Marzec 24, 2019 ja kupowałam w sypialniaplus.pl - maja spory wybór i materacy i akcesoriów meblowych. Szczerze mówiąc to bardzo fajnie wyposażony jest ten sklep. Idealnie zrobione zakupy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia Napisano Marzec 25, 2019 Zerknijcie sobie na zona-designa.pl Jeśli o mnie chodzi to większość mebli w domu mam z tego sklepu. Sklep oferuje naprawdę ogromny asortyment mebli do mieszkań. Wszystko w bardzo nowoczesnym stylu i w miarę tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golonk Napisano Kwiecień 23, 2019 Ja się zaopatruję w firmie Stawik stawik.pl i jest OK. Różnorodne akcesoria tak więc wybór bardzo duży. Można bez kłopotu kupić to, co jest niezbędne. Wysoka jakość, prosty montaż, duża wytrzymałość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alutka Napisano Kwiecień 28, 2019 Jak dla mnie bardzo dobrą ofertę oferuję akcesoria meblowe pomorskie i jest to firma EMA-Plast z Kowalewa Pomorskiego. Firma oferuję sprzedaż akcesoriów meblowych, uszczelek do drzwi przesuwnych, uszczelek do mebli systemowych, profile meblowe i tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinka Napisano Maj 7, 2019 http://ardi.com.pl/14.akcesoria-meblowe - tu i tylko tu :D Profesjonaliści w każdym calu. Dostaniesz tu wszystko, co jest Ci potrzebne i dodatkowo na pewno wsparcie w doborze. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenon Napisano Maj 23, 2019 Jeżeli akcesoria meblowe to tylko w Stawik Ostrowi Wielkopolskiej na Staroprzygodzkiej 168. Firma oferuję takie akcesoria jak zawiasy, stopki, rolki, kółka i tym podobne - wszystko w atrakcyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lili Napisano Lipiec 20, 2019 Również polecam skontaktować się Stawik jeźeli ktoś z was prowadzi firmę, która oferuję produkcję mebli. W tej firmie znajdziemy wiele potrzebnych elementów do montażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2019 To gdzie się zgłosić zależy od tego jakie akcesoria meblowe są nam potrzebne. Jeżeli poszukujecie elementów złącznych do mebli to polecam wam się skontaktować z firmą www.mocujemy.pl Oni zajmują się produkcją i sprzedażą tego typu rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marika Napisano Sierpień 22, 2019 Jeżeli akcesoria meblowe to tylko od firmy STAWIK z Ostrowa Wielkopolskiego. Firma oferuję takie akcesoria jak : zawiasy, rolki meblowe, stopki, kółka a nawet zaślepki w dobrych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Wrzesień 6, 2019 Oj powiem Wam, że takie drobiazgi mogą mieć bardzo duże znaczenie oraz praktycznie calkowicie zmieniać charakter danego pomieszczenia. Sama ostatnio kupowałam sobie meble do salonu w sklepie Ikea, konkretnie regały na książki za szkłem. Regały świetne, bardzo wygodne jednak nie podobały mi się w nich uchwyty Zupełnie nie pasowały do charakteru pokoju ( biale i plastikowe)Postanowiłam je wymienić na inne, konkretnie wykonane z mosiądzu. Zamawiałam w tym sklepie:https://skandynawskieuchwyty.pl Wzorów mają tam bardzo dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bodyguard Napisano Wrzesień 27, 2019 Ostatnio szukałem informacji na temat co kupic naroznik czy meble wypoczynkowe i natrafilem na ciekawy artykul ktory rozwial moje watpliwosci http://www.xlblog.pl/stylowe-meble-wypoczynkowe-do-salonu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eryka Napisano Październik 14, 2019 Wszystkim producentom mebli polecam zakup kołków u www.kolkidrewniane.pl. Kołki scalające konstrukcję muszą być specjalnej jakości, a lepszych nigdzie nie znajdziecie. Zamawiam i szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Październik 22, 2019 Ja korzystałem z oferty firmy producenta STAWIK z Ostrowa Wielkopolskiego. Ja w firmie STAWIK zakupiłem kółka do mebli i stopki oraz rolki w bardzo dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mannko0 Napisano Listopad 16, 2019 Spory wybór różnego rodzaju akcesoriów meblowych macie na najder.net . Zamawiałem od nich jakiś czas temu, jak wziąłem się za naprawę szafek. Zarówno jakościowo jak i cenowo - absolutny brak zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinarzecze 1 Napisano Luty 4, 2020 Fajne meble oraz akcesoria znajdziesz na tej stronie www.meblotap.pl. Jest w czym wybierać. Pozdrawiam Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxlen 3 Napisano Maj 19, 2022 Polecam poszukać sklepów oferujących akcesoria polskich producentów. W sieci można znaleźć znacznie większy asortyment akcesoriów meblowych niż w takeij Ikei, w której wybór jest bardzo ograniczony. Daje namiar na sklep ze sporym wyposazeniem: https://uchwytymeblowe24.pl/zamki-meblowe Można w nim znaleźć profesjonalne zamki meblowe, odbojniki czy uchwyty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olga1980 0 Napisano Październik 9, 2022 Mąż jest stolarzem, często jeździ do izdebnika, bo mieszkamy w Krakowie do merkury am. Czasem chyba kupowal tez przez strone internetowa, warto zajrzec. NNigdzie indziej na pewno nie kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayah663 0 Napisano 19 Czerwiec Dla mnie najlepsze akcesoria i gadżety to są te zrobione samemu Bardzo wdzięczna jest płyta MPB bo jest bardzo łatwa w obróbce i nie wymaga żadnej impregnacji itp. a całość po montażu się nie obija, nie rysuje i generalnie długo wytrzymuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano 25 Czerwiec Na allegro albo sieciówki budowlane typu leroy czy castorama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach