Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slub sierpien 2012

Pytanie do Pan mlodych które mają male córeczki )

Polecane posty

Gość slub sierpien 2012

Jak ubieracie swoje córeczki na ślub? jest jakis sklep przeznaczony dla Mini Pan mlodych?):)

Gość slub sierpien 2012
SLiczna:))) moja w dniu ślubu bedzie akruat miała 1.5 roku :)))

ja będę musiała ze 2 kupić, bo jak to dzieci brudzą się, ja mam przepiękną sukieneczkę różowiutką raz założyła na komunię kuzynki i koniec bo wyrosła, ja podałam coś w podobie, moja dokładnie bedzie mieć 2 i 9miesiecy ona ma króciutkie włoski to jakiś mały kucyk ładne butki i będzie ksieżniczka,

Gość ta jest ladna
tak tylko ciekawe czy takiem malemu dziecku bedzie wygodnie w takiej sukni

Gość ta jest ladna
a widzialas ta ostatania jaka sliczna w ogole wszystkie sukieneczki dla dziewczynek sa sliczne

Gość ta jest ladna
no jak uwazasz ale mi sie np bardzo podoba z racji tego ze sama nie mam cóki to kupie bratanicy bo one sa takie sliczne ze az nie moge sie napatrzec

no wiesz każdemu sie coś innego podoba, a fakt sukieneczki są przepiekne dla takich małych dzieciaków, ja gdy wejdę do jakiego sklepu i chcę małej kupić sukienkę to nigdy nie wiem którą wybrać bo takie są piekne,

Gość nastolatkamama
Wszystkie sa śliczne ,aż Wam zazdroszczę,że nie mam małej córeczki:(

moja ma 2latka i zrobiłą sie taka mała modnisia, jak ma coś na sobie bardziej szykowniejszego to potafi potrząsać pupą tak smiesznie zeby każdy patrrzył jaka ona piekna, albo ubierze moje szpilki i tupa po podłodze i idzie jak pani, hehehe strasznie to śmieszne jest.

Gość nwfhiaqsw
wiecie co te wszystkie sukienki sa chinskie...ostatnio szukala czego dla mojej malej na wesele-bedzie niosla obroczki kuzynce. te sukienki mozna dostac w tzw, centrach chinskich za duzo nizsze pieniadze.