Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blutengel girll

wesele po GOTYCKU

Polecane posty

Gość Blutengel girll

co myślicie? jesteśmy młodym narzeczeństwem i oboje lubujemy sie w klimatach gotik i mamy zamiar zrobić sobie takie weselicho, że ho ho :D Jakieś pomysły? Może ktoś robił takie nietypowe wesele? :) Oczywiście rodzina nie widzi w tym problemu, ponieważ u nas to dziedziczne:D zamiłowanie do tych przestrzeni :D

pójdziecie do domu pogrzebowego i Wam taką imprezę zrobią, że wszyscy zapamiętają do końca życia ... Tylko nie nie grajcie na zwłokę i się decydujcie, szkoda czas.

ja będę mieć suknie jak Anja Orthodox, teledysk ślubny też w tym klimacie i zdjęcia:) a na przyjęciu zagra nasz zaprzyjaźniony zespół rockowy :) myślałam nad motocyklistami by oni nas zawieźli, ale nie wiem czy znajdę takich

Gość tako rzecze on
a msza będzie normalna, czy czarna?

Gość tako rzecze on
a to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) Kafusiak

Gość pruuuuututuut
a to sie rodzinka wybawi....

wybawi się, wybawi bo u mnie też wiekszość w tych klimatach, a zapraszam tylko rodziców i przyjaciół, siostry i brata nie, bo się nie lubimy :)

pruuuuututuut, będzie wódka, ew. bimber, to inne rzeczy dla reszty nie będą miały znaczenia :D

Gość :):):):):):):):):):)
czarna wódka,a co to jest:D? jakaś bariowna :D?

Gość :):):):):):):):):):)
aaa takie buty, tzn wódka, heh

tylko nie wiem czy dam radę ją sprowadzić, bo jak w Polsce nie znajdę to trzeba szukać w Anglii, tylko nie wiem jak z przewozem przez granicę. Mam jedna jeszcze dużo czasu, to coś wykombinuję:)

Gość fluffypuffy
a babcie też lubią klimaty gotic? zazdroszczę pomysłu, ja jakbym mogła, to zrobiłabym wesele heavy-metalowe:) ale rodzina nie podoła

Gość :D:D:D:D:
czarna wódka jest w Polsce, w Auchanie ostatnio kupowałam.

Gość jaka głupia z ciebie p.izda
hahahha ale ty głupia jestes, jakaś po.jebana na maksa, no tak trzeba sie pokazać nie??? żeby sie ludzie z rok śmiali z takiej wariatki bo wspominac tego miło na pewno nie będą, no ale to twoje wesele, i twje pośmiewisko,

jest w Auchanie? dzieki za niusa kafusieńko slodka:) a tobie co? żal dupke ściska? Ty pewnie możesz co najwyżej pomarzyć o takim weselu bo twój ciasny umysł nie pojmie tego, że są ludzie, którym się to podoba:) A ludzie wokoł mnie są mega cudowni i tych klimatach więc posmiewiska nie będzie,spokojna Twoja:) Ty szykuj bialą suknie i rób wszystko tak jak należy, by czasem ludzie nie gadali :D smutne robić cos ze względu na to by ludzie nie gadali :):):)

dziewczyno ty myslisz tylko o tym że ci wszyscy zazdroszczą?? weź się przestań tak wywyższać bo nie jesteś idealna, bo takich ludzi nie ma, rób sobie jak chcesz, cyrk, ślub wszystko rób jak chcesz bo ty za to płacisz, ale jak ktoś uważa inaczej to od razu jest głupi wg ciebie

o, to juz wiemy kto pisał na pomarańczowo :D niedobra kafusia, bardzo niedobra :) czy ja Ci coś piszę? :) opisuję tylko swój pomysł , a Ty się rzucasz jak taka mała zmijka, zawiśc nie jest zdrowa, może ci żyłka pęknąć albo serduszko stanąć :) Wrzuć na luz dzieweczko, nie piszę by mi zazdroszczono:) Ty masz problem, anie ja:) Masz rację ja za to płacę więc nie wiem w czym masz problem? Nie wolno mi na necie tego pisać? Śmieszne myślenie, bardzo zabawne :D

dziewczyno, nie pisze na pomarańczowo, a kto to pisał nie wiem, więc ze mnie zejdź, ja mam swoją rodzinę i wychowuję dziecko na dobrą osobę a nie żeby były tylko dla niej pieniądze najważniejsze, że lepiej opłacić opiekunkę i mieć rodziców w d...

Gość october fest
ślubniczka i co ty od niej chcesz? Ani Cię nie obraziła ani nic a ty wściekasz się jak popierdolona. Sama niedawno się wściekałaś jak pisali tak o tobie, a teraz ty robisz to samo. ŻAL dupę ściska, że znalazł się ktos kogo stać na lepsze wesele inie musi dusić każdego grosza? Pisałaś, że cieszysz się ze ślubu, ale jednak chyba boli Cię, że nie będzie wymarzone, tak jak autorki. I nie pisz, że to cyrk, bo pomysł odważny i nietuzinkowy a ty będziesz mieć zwykłe, mdłe weselicho:o

Ja mysle ze to ciekawy pomysl, taki inny. Chetnie poszlabym na jakies wesele tematyczne bo na zadnym nie bylam

poprostu piszę nawiązując co do mnie napisała na innym temacie, wiecie co mi nic do tego, niech każdy robi co chce, a tamta od razu zakłada że jestem głupia, tak jestem głupia bo pomagam rodzinie, i nie są dla mnie najważniejsze pieniądze

a gdzie napisałam, że liczą się dla mnie pieniądze? Nie zasłaniaj się tatusiem, bo widać jesteś leń i nierób, który chciałby miec wszystko za nic:) Wychowujesz dziecko tak aby kasa się nie liczyła? To super dajesz przykład jak wolisz wydać kase na auto (materialną rzecz), a nie na najważniejszy dzień w życiu :) Gratuluję:)