Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blutengel girll

wesele po GOTYCKU

Polecane posty

samochód mi na dłuzej posłuży bo moge dziecko wszędzie zawieść, a jak bym wydała 60tys na wesele i później siedzieć w domu bo nigdzie nie mogę wyjechac, no cóż, no rzeczywiście najważniejsze wesele, rób sobie te wesele, ja uważam inaczej, wolę mieć coś dłuzej a nie jeden dzień,

To jest właśnie materialne myślenie :) Nie pisz bzdur, że nie liczy się dla Ciebie kasa w takim razie bo to kłóci się z tym co masz w stopce:)

jakie materialne myślenie, dziewczyno organizuj sobie te wesele jak chcesz i życzę ci żebyś nie miała w życiu takich wyborów jak ja, żebys mogła wszystko robić jak chcesz, ale zebyś przy tym nie krzywdziła ludzi,

ciekawe, czyli kokosów nie zarobisz, a chałupnictwa nie mozna nazwać pracą bo to obraza dla pracujących, czyli jesteś utrzymanka męża i to on zarabia na wasze wesele.Teraz wiem czemu dusisz każdy grosz. Ja, kochana, zarobiłam z moim facetem na wesele za granicą i nie było łatwo tyrać po 12h. Ale co ty możesz o tym wiedziec? Gówno wiesz, więc odejdź stąd bo mam prawo pisać o swoim weselu, na które zarobiłam wspólnie z facetem, a nie zasłaniałam się chorym tatusiem, pierdząc w stołek i siedząc na kompie! uh, pogratulować tylko jednego - jesteś jedyną kafusią, która mnie wkurzyła :)

tak, zrób ze mnie teraz podłą suke, bo miałam odwagę wyjechać i robię coś innego niż Ty. Oj dzieweczko głupiutka naprawdę jesteś:)

dziewczyno o czym ty piszesz, masz się za ideał, a nim nie jesteś, mimo wszystko życzę ci wszystkiego dobrego, aha nikt mi nie zabroni pisać gdzie chcę

Do teraz pisz do ściany bo stajesz się dla mnie niewidzialna i nie odpowiadam na Twoje posty. Jesteś moim oficjalnym wrogiem na tym forum. Pierwszym. ŻEGNAM 🖐️

To teraz pisz do ściany bo stajesz się dla mnie nie widzialna i nie odpowiadam na Twoje posty. Jesteś moim oficjalnym wrogiem na tym forum. Pierwszym. ŻEGNAM 🖐️

Gość ale jajaja98495845495
ta ślubniczka jest jednak pojebana:o Facet zarobi na wesele, a ona co? Pisała, że chce wyjechać z dzieckiem i mężem i co zostawi chorego ojca? A teraz taka kochającą córeczkę zgrywa, idiotka i debilka:o dziewczyna tu sama zarobiła na wesele a tak przyłazi i jej pisze jakies pierdoły:o

po prostu z głupimi ludźmi nie gadam, a Ty jesteś głupia jak bucik :) Nie umiesz prowadzić sensownej dyskusji tylko wymyślasz bzdury i próbujesz udowodnić coś czego nie ma 🖐️ zamiast na auto wydaj kase na psychiatrę

Gość plasticfantastic
z takiego fajnego temetu zrobiły siępomyje... a ja myślałam, że poczytam o stylizacji, o samym pomyśle, że wreszcie cośinnego. Ludzie, nie potraficie rozmawiać na poziomie.

Gość no nienie
o stylizacji... na kafeterii? :)

Gość zmalpowane kciukiem
zrobiły się pomyje przez ślubiczkę. Po co mamlała tym glupim ozorem? Jak się nie ma nic do powiedzenia to się nie wypowiada. Laleczko wróć bo chętnie posłuchamy o twoim weselu!

Gość hgg
Jezu dziewczyno, jak ja Ci zazdroszczę! A jeszcze bardziej Twoim gościom, że będą mieli okazję w czymś takim uczestniczyć. Dlaczego w mojej rodzinie nikt się na to nie odważy? Przecież nie każdy musi mieć sukienkę księżniczkę, french na tipsach, brokat i loki na głowie oraz "cudownych rodziców mam"

Gość hgg
tylko uważaj żeby nie wyglądało to karykaturalnie, nie przesadźcie ;)

Gość Bitte bitte! Gib mir GIFT!!!
Doll czy aby trochę nie przesadzasz? Wiesz ja też mam ojca schorowanego i mamę i wyjechac bym nie mogła za granicę i szukam róznych prac chałupniczych, czy robię kursy jakieś po to by w przyszłości mieć lepiej. Niefajne jest takie pisanie o lenistwie, bo ja często mam pełne ręce roboty w domu a oddałabym wiele za możliwość wyjazdu.

a to tobie o to chodzi, że myślisz iż pracowałaś za granica, ze tylko ciebie stac na wymysłowe wesele, ale mylisz się, nie trzeba pracować za granicą zeby urządzic sobie wesele

nie kochana, nie jeestem nią, poprostu nie długo będe na ślubie i czytam, ale ty jesteś wyjatkowa, uwazasz sie za nie wiadomo co, ok żyj sobie swoim zyciem, w swoim świecie, ale wiedz że inne osoby też są wartosciowe, a nick mam inny bo zapomniałam hasła, nie wiem dziewczyno dla czego taka jesteś?? nie chcę, wiedzieć, dla ciebie tylko ty sie liczysz, ciebie na wszytsko stac, miłość też sobie kupiłas??

i żal mi ciebie a co bedzie po slubie?? waćpani zakopie sie w trumnie, bo juz bedzie po najważniejszym dniu w życiu??

przestań pieprzyć kochana bo nick zmieniłaś, ale stylu nie:) Nie jestem głupiutka dzieweczko:) żyję własnie w swoim świecie i swoim życiem, a Ty mi srasz bez przerwy na topiku. Odejdź stąd, bo nic nie wnosisz tutaj tylko się czepiasz. TAK BARDZO CI ŻAL TEGO MOJEGO WESELA? W trumnie zakopać się nie będzie mi łatwo bo nie potrafię być w 2 miejscach jednocześnie:)

Gość cikwawska
A kieckę jakąś planujesz? Chętnie bym sie oderwała od tej biało-ecru sztampy. Jednocześnie z gotykiem łatwo sie otrzec o kicz.

Gość cikwawska
to do mnie? Ja tu grzecznie, w sprawie stylizacji, nic mnie nie obchodzą wasze kłotnie

Gość do ślubiczka2012
weź spierdalaj stąd kobieto bo dobrze wiemy, że to ty!!!!!!!!!! Jak sie nie udzielasz to ani nie wchodzisz to co tu teraz robisz? Nawet styl macie ten sam i nie rub z ludzi debili! Living dad doll a jaki będziesz miała wystrój sali?