Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusille1234

Lignagform- bezpieczeństwo i skuteczność!!!!!

Polecane posty

Gość lusille1234

Po wielu latach walki z kg, udało mi się w końcu dobić do wymarzonej wagi bez wielu wyrzeczeń i w bezpieczny sposób! Lignaform jest jedyną w Polsce zmedykalizowaną dietą- co oznacza, że jest prowadzona przez LEKARZA (nie dietetyka). Regularne badania i wizyty pozwalają na kontrolę stanu zdrowia w czasie diety, dodatkowo lekarz udziela wsparcia psychicznego, które jak wiadomo jest niezbędne podczas odchudzania! Rok temu schudłam 15 kg, efekt utrzymuje się po dziś dzień! Dieta wyrobiła również we mnie nawyk zdrowego odżywiania- już nie jem czego popadnie i dbam o siebie. A największą zaletą tej diety (jak dla mnie) było to, że mogłam jeść batoniki!!!

Gość arricia86
Ja jestem w trakcie tej diety, u dr Newall, i jestem naprawdę zadowolona z wyników. Waga początkowo spadała szybko, teraz trochę wolniej, ale to podobno normalne. Nie mam uczucia głodu, wręcz nie zawsze jestem w stanie zjeść całość zalecanej porcji. A największy plus- jestem dosłownie nałądowana energią, nawet kawy nie muszę pić:)

Gość grubasek74
Gdzie mogę znaleźć info nt tej diety?

Gość lusille1234
artukuł w nowym dodatku Claudia diety, albo na stronie: www.therapolska.pl

Ta dieta już od wielu lat z powodzeniem funkcjonuje w Europie! Moja znajoma z Belgii była na niej kilka lat temu i efekt był piorunujący, tak jej zaczęłam zazdrosić że chyba sama spróbuję:)

Byłam na Lignaform i polecam. Miałam duże problemy z pozbyciem się nadwagi po ciąży, próbowałam chyba wszystkich możliwych diet, z opłakanymi skutakmi, w końcu trafiłam na tę dietę i w końcu udało się osiągnąć cel- 20 kg mniej! Skończyły się problemy z nadciśnieniem, mam więcej enrgii i chęci do życia i pozbyłam się kompleksów!!

Gość debi645
Czytałam, że na tej diecie Kazik Staszewski schudł ponad 20 kg!!