Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda_kobieta

dziennik odchudzania

Polecane posty

Dzień dobry :) Za półtorej godzinki sniadanko! Ja proponuje jeszcze właśnie tak rano o 8 tak przed sniadankiem Szklanka wody z cytryna niezwykle oczyszcza i duża dawka witaminy c!!! :)

No to super :) Moja historia to zrzucenie 3 lata temu 23 kg...niestety od tego czasu wróciło mi 8 i chcę się tego pozbyć by znów nie zapuścić tak bardzo swojego ciała :/ Cel to 8-10 kg do lipca i wiem że z ćwiczeniami jest to osiągalne :)

Gość Majkkaa25
młoda_kobieta, ja jeszcze 3 lata temu bylam w takiej samej sytuacji, 71kg i 166cm wzrostu na dzien dzisiejszy waze 49kg, czuje sie swietnie, a moj mąż niedowierza ze kiedys bylam taka zapuszczona, oczywiscie bez urazy dla Ciebie.3mam kciuki bo jesli mi sie udalo to Ci tez i innym kobietka tez sie uda tylko trzeba wierzyc u mnie to trwalo bardzo dlugo malymi krokami i do celu,choc ciagle pozostaje na diecie,jesli mam ochote to zjem to co chcce ale wszystko z umiarem a waga tak spada choc juz moglaby sie unormowac, ale ja sie boje przytyc.

Gość Majkkaa25
dziewczynka z gaju oliwnego, jak sobie czlowiek pofolguje to pozniej znowu musi sie pilnowac, coz taka nasza natura, ze trzeba sie pilnowac,ja niechce przytyc ale tez nie chce juz chudnac,tylko jak to zrobic zeby waga byla te 49-52kg max.Ja nie jem chleba i ziemniakow,czasem raz w miesiacu jak mam ochote zjem bulke z ziarnami i pomidorem.Ryz,kasza tego tez nie jem.Rzadko makaron.Margaryny wogole nie jadam,jem duzo warzyw salatki salata pomidor ser feta ogorek papryka i sos winegret.Jogurty.Mieso smazone pieczone byle by bez panierki i tak juz 3 lata.Pozdrawiam Was kobietki i 3mam kciuki.

Ja niestety dziś nie mialam czasu na zakupy, dwie kawy i serek wiejski light , ale specjalnie głodna nie jestem