Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psepset-ka

POMYSŁY NA TANIE DANIA

Polecane posty

Gość psepset-ka

PROSZĘ O PRZEPISY :)

Gość Men Struacja
Sram tzi na talerz.

Gość psepset-ka
podnosze !

Gość cospodobnego
Np. spaghetti alio e oglio :) Składniki: makaron spaghetii czosnek olej/oliwa pietruszka świeża sól, przyprawy wg uznania papryka słodka w proszku Makaron spaghetti ugotować (nie hartować!) W tym samym czasie przecisnąć przez praskę (lub posiekać) kilka ząbków czosnku (ja daję tak z 4 - 5) Czosnek chwilkę podsmażyć na oleju (nie może się zbrązowić bo będzie gorzki) Zetrzeć żółty ser na tarce Na patelnię z czosnkiem wrzucić ugotowany makaron, wymieszać, dodać posiekaną pietruszkę. W oryginalnym przepisie jest papryczka ostra, ja nie lubię więc dodaję słodką w proszku Pyszne, szybkie i tanie:)

Gość Inikka
Ja ostatnio z braku funduszy zrobiłam warzywa na patelnię z filetem z kurczaka i makaronem spaghetti ;) Filet oczyściłam, pokroiłam na mniejsze kawałki i posmażyłam. Używam patelni teflonowej, więc nie dodawałam żadnego tłuszczu ani nic. Smaży się ok 4-5 minut, żeby nie były suche :) nie obtaczałam ich w żadnej panierce, takie o po prostu dałam :) Kurczaczka wymieszałam z warzywami i do tego makaron. Polecam też ten przepis, moi współlokatorzy zwariowali na jego punkcie ;) http://zwegowani.pl/kotlety-ryzowe-z-marchewka/ marchew pudełko 1kg można kupić w biedronce :)

Gość psepset+ka
dyieki. swietne przepisy. zwlaszcza te kotleciki wydaja mi sie swietne..