Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośkasamośka

miś eduś

Polecane posty

Gość zośkasamośka

czy któraś z mam kupiła dla swojego bobasa Misia Edusia ?wszyscy bardzo go chwalą,ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć czy śpiewa piosenki i ile ich ma ?bo chce go jutro kupic,ale jesli nie ma piosenek to odpada... pozdrawiam wszystkie mamy:)

Gość zośkasamośka
no właśnie o tego mi chodzi:)widziałam go i jest naprawde fajny ,ale śpieszyłam się i zapomniałam sprawdzić ile ma piosenek.a mój maluch uwielbia piosenki,więc nie wyobrażam sobie ze nie ma tej opcji..przekopałam wszystkie fora i nic:(

Gość mamama27
miś eduś hmm mam mieszane uczucia - spiewa jedną piosenkę krótką - miałam ale sprzedałam - poszukaj na you tube jakiegoś filmiku - ja tak zawsze robią z nową droższą zabawką - najpierw patrze

Gość mamama27
ta piosenka ma ze 4 wersy i tyle - wszystkie dzieci cieszą się edusia poznać czas do zabawy przyłącz się i poczuj magi świat - czy jakoś tak - dosłownie tyle - mówi też oko, ucho, nos, buzia, ręka i niewiem czemu zamiast noga mówi stopa - no i mówi coś typu ucho, za drugim naciśnięciem słysze cię itd

Gość zośkasamośka
dzięki dziewczyny ,to widzę ,że lipa.Poszukam czegoś innego ,teraz zastanawiam się w takim razie między Szczeniaczkiem Uczniaczkiem,a Myszką Mini firmy Clementoni:)

Gość pracujaca mama...
ja dostalam tego misia w prezencie jak synek mial 10 miesiecy. sluzyl mu z rok. teraz juz jakis kabelek sie tam naderwal i nie da sie naprawic. piosenka jest krotka, ale oprocz tego mis mowi nazwy czesci ciala, mowi tez cos w stylu pobawisz sie ze mna? jakos tak zacheca. nie pamietam dokladnie, bo juz od 3 miesiecy jest zepsuty. nie wiem, czy bym sama kupila, bo przeciez nie wszystko musi synek miec, ale ogolnie bardzo dlugo sie nim bawil, przytulal, tanczyl z nim. mis jest dwujezyczny.

Gość zośkasamośka
właśnie wiem ze jest dwujęzyczny i to też mnie zainteresowała.Ma zresztą coś fajnego w związku z tym językiem czego nie ma Szczeniaczek Uczniaczek.Mianowicie w misiu można włączyć język albo polski,albo angielski,a szczeniaczek najpierw mówi po polsku a za chwile po angielsku.Za dużo szczęścia na raz,koleżanka mi poradziła żeby albo kupić w wersji polskiej,albo angielskiej. a czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat tej zabawki: http://allegro.pl/clementoni-myszka-minnie-interaktywna-edukacyj-bon-i2084777181.html

Gość jesli chcesz misia
z piosenkami to polecam psiaczka uczniaczka z fisher price-piosenek jest kilka i to bardzo fajne-o robieniu ciatsa,o pająku ,o liczbach itp ,aq cenowo niewiele droższy od edusia

Gość Ktosiekkkk
SZCZENIACZEK UCZNIACZEK LEPSZY