Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloczykijkaaa

duzo dzis zjadlam?

Polecane posty

Gość wloczykijkaaa

sniadanie: jedna kanapka z twarozkiem i ogorkiem, plasterkiem sera i szynki, kawa ze smietanka odtluszczona 2 sniadanie: jedna kanapka z twarozkiem i serek wiejski obiad: zupja jarzynowa z marakonem razowym, do tego troche slonecznika i mozarelli deser: odtluszczony budyn bez cukru i to tyle:) miedzy 1 a 2 sniadaniem bylam na lekkim fitnesie a zara ide biegac.

Gość lalama
bardzo ładne menu:)

Gość lalama
no co ? malo zjadlas:)

Gość a ja? co powiecie o mnie
3 laski kabanosa tarczynskiego (takie krótkie laski) sałatka z: wędzonego kurczaka około 100 g. 1pomidora 1ogórka zielonego, 1ogórka kiszonego, około 1/3 główki sałaty, jogurtu naturalnego light

Gość lalama
jeszcze mniej chyba

rany!! ale wy płytkie jesteście i durne pytania zadajecie...Dobrze wiecie że mało zjadłyście...o ile na prawde zjadłyście tylko to...ile wy dzieci macie lat?? ehh...szkoda słów

Gość a ja? co powiecieo mnie
Boginka jeśli ty masz 25 to jestem starsza od ciebie :P Zjadłam tylko tyle. Problem w tym ze czuje się dziwnie przejedzona, zarówno fizycznie jak i mam wyrzuty sumienia ze się opchałam. Jak przeczytałam ile tego wyszło to faktycznie nie za dużo, ale czuje się fatalnie.