Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebelia24

powazny problem

Polecane posty

Gość rebelia24

Musze to z siebie w końcu wydusić Od jakiegoś czasu spotykałam się z facetem ( raz w miesiącu na studiach) znamy sie pobieżnie 2 lata widywaliśmy sie tylko na imprezach Ostatnio zaczeło między nami iskrzyć choc pisaliśmy do siebie rzadko W koncu na ostatniej imprezie doszło między nami do intymnych sytuacj Odprowadzał mnie do domu Zrobió sie gorąco ale w ostatniej chwili oprzytomniałąm i powiedziała mu że sie boje że zrobimy to a jutro sie rozjedziemy do domu jak gdyby ningdy nic Powiedziłam mu równiez o plotkach jakie o nijm słyszałam , Ze podrywa inne laski i wogóle że nie chciała bym byc następną ..I sie za czeło .. na to On że zachowuje sie jak gówniara Trzasnoł drzwiami i jeszcze napisał mi esa o treścoi do.sć wymownej " Spafdaj" . Od tej pory czuje sie fatalnie może to ja coś żle zrobiłam MOże sie obraził ze powiedziałam że podobno rucha wszystko co sie rusza Obrażony jebnoł drzwiami i tyle go widziałam CZuje sie fatalnie , mam jakisniesmak bo zaczynało mi za nim zależec i chyba narobiłm sobie troche nadzieji ( jak mu o tym powiedziałam to sie zaśmiał)Błagam napiszcie jak to wygląda obiektywnoie rzecz biorąć ZA dwa dni znowu go spotkam i ciekawe czy sie wogóle do mnie odezwie Help !!!

Gość Angela jjjjl
Olej chama bo jemu zalezy tylko na bzykaniu. Pewnie i tak nie posluchasz rady...więc jaki ma sens rozpisywanie się:)

Gość rebelia24
właśnie to do mnie dociera a nie je jestem z tym co włażą do łuzka ledwo poznanym Dlatego sie nie zgodziłam COś mi sie zdaje że tylko o to mu chodził... niestety

Gość rebelia24
czy wszyscy kolesie to ,jak to mówi powiedzenie kupa ch*ja reszta dziada....

Gość debilizmus kafetarianizmus
zaczynało mi za nim zależec i chyba narobiłm sobie troche nadzieji ( jak mu o tym powiedziałam to sie zaśmiał no i masz odpowiedz

Gość rebelia24
no tylko jak ja mam sie teraz zachowac zignorować i odejśc z godnościa czy juz niewiem co...

Gość rebelia24
no tylko jak ja mam sie teraz zachowac zignorować i odejśc z godnościa czy juz niewiem co... I dlaczego tak fatalnie sie czuje NIby dobrze zrobiłam odmawiając ale jednak coś mnie gryzie ....może świadomośc ze znowu nic z tego nie wydszło

"powiedziałam że podobno rucha wszystko co sie rusza Obrażony j**noł drzwiami i tyle go widziałam" a jak on by ci powiedział że podobno dajesz wszystkim którzy są chętni to pewnie byś się nie obraziła?

Gość rebelia24
nie powiedziałam mu prosto że rucha wszystko itp.... tylko że podobno zarywa wszystkie dziewuchy

Gość rebelia24
to mam go przeprosic że to powiedziałam ( co jest podejrzewam niechybnie prawdą) i dac sie bzyknąc

Gość debilizmus kafetarianizmus
kooorva co sie podniecacie ze mu powiedziala ze roocha laski, no i co z tego? clue tej sprawy jest takie ze typ ma wyyebane nawet ja wysmial jak cos mu wspomniala ze chcialaby wiecej

Gość rebelia24
i co ja mam teraz robić...????.....za niedługo sie niestety spotkamy

Gość Ból głowy
Skoro napisał spi... to jak możesz zastanawiać się, co i jak masz robić, gdy go zobaczysz?! Olej go dokumentnie, bo to on ma problem. Gdybyś go uraziła tymi słowami, które powiadasz, to człowiek normalny, starający się o twoje uczucia nie pisałby takich wulgarnych sms-ów? Chyba, że czegoś nie trybię? :(

Gość polososo
Olej go. Jesli mu zalezy to sam się odezwie. Wiem, ze to trudne, ale jeśli tak nie zrobisz to będziesz żałować.

Gość rebelia24
powoli dociera do mnie że on mnie totalnie zlewa Wcześniej sie odzywał ale tylko jak sie zbliżała impreza , bo widocznie tylko do tego byłam mu potrzebna ..co za dół.. ale dzięki za rade tak zrobie