Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBNNNKKKLLLoooG

zawieszenie cieżernej w przypadku braku innego stanowiska pracy - UK

Polecane posty

Gość BBNNNKKKLLLoooG
przed ciąża trzeba myśleć o zapewnieniu godziwego bytu dziecku tak? to w takim razie biorąc pod uwage obecną sytuacje w Polsce ile ludzi zdecyduje sie na dzieci? A praca fizyczna w niczym nie przeszkadza, po to sa porzepisy które chronia kobiety w ciąży od czynników jej zagrażających. Szkoda tracic czasu na wdawanie sie w dyskusje na tym forum, dziekuje tym którzy pisali na temat. Zegnam

Gość nauczycielka pyta sie dzieci
gdzie pracuja rodzice: 1 moj tata pracuje na zmywaku, a moja mama myje kubly w fabryce 2 moj tata czysci ulice, a moja mama sprzata w hotelu mamo kupisz mi nowy komputer nie kupie ci bo nie mam pieniedzy mamo a dasz mi pieniadze na wycieczke, nie nieda ci bo nie mam pieniedzy, bo musze oplacic rent mamo kupisz mi nowe buty, nie teraz poczekaj do wyplaty... mamo a ja chce sok, a ja chce jogurt itd itp Czyli co nawet jak bieda jest to trzeba sie zdecydowac na dziecko za wszelka cene. Bo tak trzeba??? Nie wazne ze dajac zycie dziecku sakazujemy go przez nasz marna egzystencje na taka sama marna egzystencje. Kompletny egoizm

Gość BBNNNKKKLLLoooG
miałam już nie pisać ale post wyżej wyprowadził mnie z równowagi. Wyobraz sobie idiotko skonczona że będzie mnie stać i na jogurt dla dziecka i na rower i na to żeby wyjechać na wyjechac z nim na wakacje, Wyobraz sobie ze tutaj pracujac w fabryce stać mnie na wszystko i nie martwie sie o to jak zapewnie dziecku byt. Nie pytałam o porade w tej sprawie tylko w sprawie prawa pracy, rozumiesz ty pusty łbie? Popierdoleni jesteście ludzie naprawde.

Gość to ty masz pusty leb
chemikalia ci je wypalily... Pracodawca to nie dobry wujek, a jego klienci nei beda czekac az laskawie ciezarne zechca wrocic do pracy. Twoje zachcianki w zyciu to twoja sprawa.

Gość najbrzydsze sa golfy
ale idioci tu sie wypowiadają:O

Gość do autorki....
Olej dziewczyno te sfrustrowane kretynki. Albo nie maja z kim miec tego dziecka albo gnija w Polsce bez zadnych perspektyw :D Po co masz sie denerwowac? A najlepiej moim zdaniem zrobisz udajac sie do CAB, tam uzyskasz informacje rzetelna i pelna. Powodzenia!

Gość BBNNNKKKLLLoooG
hehe masz racje, szkoda nerwów. Ja juz sprawe mam zalatwiona :)

Gość uga
zanim sie zachodzi w ciaze to sie mysli zeby sobie zapewnic godna egzystencja a potem tez potomstwu, jak wybralas pracowanie jako robol przy szkodliwych warunkach to juz samo to powinno cie powstrzymywac przed zajsciem w ciaze, przeciez przed zajsciem powinnas tez zadbac o swoje zdrowie, a pierwsze 3 miesiace sa najwazniejsze dla rozwoju plodu, ale ty tak naprawde masz w dupie dobro swojego dziecka, bo jakbys miala to zanim zaszlabys w ciaze, to zmienilabys prace, albo poeprostu dazyla do dostania lepszego miejsca pracy bez szkodliwych warunkow, a tak poprostu zaciazylas i znalazlas sposob na uwolnienie sie od uciazliwosci swojej marnej pracy, teraz bedzie wielak mamuska i klekajcie narody.... PODPISUJE SIE OBIEMA REKAMI:)!

"do autorki.... Olej dziewczyno te sfrustrowane kretynki. Albo nie maja z kim miec tego dziecka albo gnija w Polsce bez zadnych perspektyw Po co masz sie denerwowac?" jaka bystrzach sie nam trafila;-))) kazdy tutaj powtarzm kazdy i kazda tutaj - "zazdraszczaja" autorce;-)) zostac zaplodniona majac prace w warunkach szkodliwych dla rozwoju plodu - kazdy by tak chcial;-)) a co - nie woelno zazdroscic?;-)))))))) bystrzach jak rozgryzla...;-)))))))

Gość do tej powyżej
nie trzeba byc bystrzachem żeby ciebie rozgryźć idiotko:D