Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko mi to przeszkadza?

dziewczyny czy przeszkadza wam przy robieniu loda

Polecane posty

Mnie brzydzi kiedy kobietę podnieca, że mężczyznę podnieca przemoc wobec kobiety. Czy kogoś coś jeszcze brzydzi?

Ja nie bronię Ci się ze mnie nabijać przynajmniej się pośmiejemy.A Satyr czy ten swój ostry seks robisz z przypadkowymi dziewczynami czy z dziewczyną/żoną? Może faktycznie dziewczyny lubią być traktowane jak szmaty w łózku a ja swojej tego nie dałem więc znalazła sobie innego który napluje jej w ryj ... życie

Niedowiarek, zadajesz zbyt intymne pytania! ;-) Jedyne co Ci mogę radzić to żebyś starał się wyczuć sprawę. Najlepiej metodą prób i błędów. Jak nie zaczniesz od razu z grubej rury to dziewczyna najprawdopodobniej da Ci znać, że trochę przesadziłeś i będzie git. Co świadczy na Twoją niekorzyść? Istnieje tendencja do tego, żeby nie mówić, że mizianie je wkurza. no bo taki delikatny, czuły chłopak... jak mu to powiedzieć? :-o W ostateczności można wprost zapytać.

Zadaje bo myślałem że złapałem Boga za nogi ;D a dostałem kopa w face to takie smieszne i pojebane za razem wszystko jest jak z bajki a tu nagle takie hop siup wszyscy szczesliwi i nagle zdziwienie lol ona sie pusciła z kolegą i za 2 dni norma tyle że moje walizki stoją przed jej domem w szkole oni ze sobą za rączke każdy żyje fajnie pięknie kurwa mać i wszystko wraca do normy i jakby świat zapomniał ze ja wogóle istnieje

Gościu, to pierwsza dziewczyna Cię puściła kantem?! Witaj w klubie! Będą inne, chopie. I Ty jeszcze kilka puścisz kantem. Takie życie...

Brawo, MotyLiza! Nareszcie się zgadzamy! Ciebie też życie brzydzi! I co ja poradzę? Spotykasz kogoś, jesteś zakochany, a ona nie. Kto Ci da gwarancję, że miłość jest zawsze z wzajemnością? Zwłaszcza jak człowiek młody, hormony mu buzują, to wszystko może wziąć za wieczną miłość. Takie życie...

Nie Satyr mnie nie brzydzi ale deczko osłabia mnie, gdy osoba, którą mam za inteligentną nadinterpretuje to co napisałam...

Dobrze jest wtedy młotkiem lekko w tył głowy pukać, bo twarz się lepiej dopasowuje i jakoś tak bardziej romantycznie z tym młotkiem jest. :)

Masz mnie za inteligentnego? No, MotyLiza, teraz to już i ja się zakochałem! Widząc napis "Stary Satyr" musisz słowo "Satyr" traktować dosłownie a wpisy poniżej z lekkim przymrużeniem oka. Ja sam już nie wiem kiedy mówię prawdę a kiedy przeginam.

mówi się trudno, życie nie jest usłane różami, a jak już, to jak wiesz róże mają kolce :P jeszcze młody jesteś zajmij się sobą, ucz do maturki :P Na wszystko przyjdzie czas, a z czasem ta Twoja jedna jedyna ;)

No więc tak. Ja mam takie preferencje, że facet stosujący przemoc w seksie, jest dla mnie aseksualny. Natomiast nie krytykuje cudzych preferencji! Wypowiadam się za siebie

Mam świadomość że na wszystko czas przyjdzie ale cięężko strasznie.Wgl Carolina zauważyłem że masz bardzo inteligentne i ciekawe wypowiedzi :p Ale z tego co wiem to lubisz klimaty BDSM :(

Ja też lubię szczyptę agresji... z mojej strony:classic_cool: i całkiem niewykluczone, że kogoś tam to brzydzi :P czego absolutnie nie mam za złe Dobranoc

Michaś lubię ;) ale mizianie etc. też lubię, aczkolwiek gdybym miała mieć tylko samo bdsm bez odrobiny czułości w związku, to ja tak nie chcę, ja chcę wszystkiego, wszystko albo nic :P

carolina a mogłabyś mi podać swoje gg ? Nie będe Cie napastował bo zwracając uwagę na twoją szczerość i otwartośc wielu gnojków Cię spamowało.Mi zależy na info ;dd Jesli oczywiscie masz chęc to podaj numer gg mam kilka pytań :)