Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

homemade

bedzie ciąża?

Polecane posty

witam. dzisiejszego dnia doszlo do zblizenia miedzy mna a moja dziewczyna. Mianowicie było bardzo blisko naszego 1 razu, powstrzymalismy sie, ale dotykalem moim penisem jej lechtaczki i ogolem calej pochwy, pracujac przy tym palcami. Czy jest szansa ze moja dziewczyna zajdzie w ciaze, gdyz wiadomo ze plemniki sa w tej wydzielinie, czy przez to ze pracowalem palcami moglo dojsc do zaplodnienia?

Gość omnaaa
jest taka możliwość

ale mniej wiecej jaka szansa.. boje sie tego, jestesmy jeszcze mlodzi i nie bardzo jest to nam na reke. Zachowalem sie bardzo nie odpowiedzialnie.. aczkolwiek wydaje mi sie ze moj penis nie byl jakos nad wyraz wilgotny, moze nie ma sie czym martwic.

Gość mnbs
lepiej się martw i na przyszłość myśl przed a nie po :O

Gość do homemade
Szanse są nikłe bo nikłe ale zawsze.. Boicie się , jesteście młodzi ... Czemu dzieci się biorą za seks ? Dlaczego nie pomyślą zanim coś zrobią.. ? Ludzie..

nie takie dzieci, 17 lat to chyba nie taki zly wiek. po za tym mowie, nie mielismy na mysli seksu, tylko wzajemne doznania.. a ze kurwa jestem idiota ( :) ) ze nie pomyslalem ze cos moge rozsmarowac to niestety fakt, przyznaje niedopatrzenie. Mam takie samo zdanie o seksie jak i wy wszyscy, ze powinno sie to robic z glowa, madrze i odpowiedzialnie.

Gość do homemade
To teraz rzucaj sie jak pirania po akwarium i módl żeby nic z tego nie było :)

Gość omnaaa
kiedy twoja panna miała ostatni okres?

Gość omnaaa
a na przyszłośc jak masz zamiar wackiem jeździć po picuni to zakładaj gume na instrument

Gość od pracowania palcami
się w ciążę nie zachodzi. dokształccie sie zanim weźmiecie się za seks. Plemnik to nie terminator, tym bardziej taki w wydzielinie.

Gość od pracowania palcami
a tak na przyszłośc nie macaj jej palcami urąbanymi od spermy to nie będziesz schizowal

nie wiem czy zrozumiales, wiadomo ze przez palce jej nie zaplodnie. Robiłem jej pałcówke kiedy ona chwycila mojego penisa i zaczela pocierac swoje narzady. Nie ukrywam podobało mi sie, i chcialem sie jej odwdzieczyc doprowadzajac ja do orgazmu, zaczalem bardziej pracowac, nie pomsyslalem ze moge w ten sposob do czegos doprowadzic.

Gość jjwjdeww
Ciekawe czy zabawa w ojczulka bedzie równie ekscytująca i czy wam sie spodoba:0

jakos nie bardzo sie tym martwie, gdyz do niczego nie doszlo:) a nawet jakby doszlo to i tak sie kochamy i dziecko byloby tylko potwierdzeniem milosci, co prawda niechciane ale jednak. Nie musicie mnie osadzac, poprostu zadalem wam pytanie, a to jaki jestem i co robie do waszych rzeczy nie nalezy:) wiec nastepnym razem zamiast atakowac poprostu napisz odpowiedz albo przejdz topic dalej. Elo