Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura223

Możliwa ciąża? Evra

Polecane posty

Gość Laura223

Stosuje 3 miesiąc plastry evra, ale w tym cyklu 1 plaster trochę sie odkleił i go dokleiłam, teraz żałuje, że nie zmieniłam nowy. Kochałam sie bez zabezpieczenia i w dniu zdjęcia plastra nie dostałam miesiączki. Zawsze była po 3 godzinach od zdjęcia. Półtorej tygodnia byłam mocno przeziębiona, ale brałam tylko polopirynę i apap, żadnych antybiotyków. Niby czytałam, zę od odklejenia plastra dziewczyny mają okres nawet po 3 dniach, ale u mnie tak nie było. Zrobiłam test ciążowy (pnk- test) po 12 dniach od możliwego zapłodnienia, a miał niby wykrywać już po 6 dniach. Wyszedł negatywnie. Jestem cała w nerwach. Czy plastry mogły zawieść?

Spokojnie czekaj na krwawienie. Na test mogło być jeszcze za wcześnie. Wykrywa ciążę, ale 6 dni po zagnieżdżeniu się zarodka, na pewno nie 6 dni po ryzykownym stosunku.

Gość Laura223
Ktoś wpadł na evrze?

Gość kinderbaby
stosowalam evre 10 lat i nie wpadlam mimo ze czasem plastre sie czesciowo odkleil( po basenie) czasem sie przesunał, przybrudzil itp. ja okres dostawalam od odklejenia po 3 dniach. mysle ze niemasz sie co stresowac ze to wina choroby i brania lekarstw, odczekaj kilka dni, jak dalej bedziesz niespokojna to zrob kolejny test dla pewnosci