Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BELLA__BEAUTIFUL

Mój plan to bogaty narzeczony

Polecane posty

Gość BELLA__BEAUTIFUL

Mam 20 lat i pora na szukanie narzeczonego bogatego!!!! Mam blond włosy 168cm i 70 kg nie jestem gruba. Moja mama powiedziała abym poszukała sobie bogatego, bo praca nie uszlachetnia tylko dołuje człowieka. Jak mam pracować jako butikowa lub na kasie to wolę żyć z kimś dla kasy niż z miłości. Prawda jest taka, że z miłości nie wyżyjesz a rachunki trzeba płacić. A ja chce mieć kasę i normalny dom, a nie jak reszta kawalerki lub mieszkanka wynajmowane.

Gość OLGA__YYY
powodzenia przyda sie

Gość nxjsheueh
powodzenia, a gdzie zamierzasz szukać?

Gość BELLA__BEAUTIFUL
jak to gdzie, u mnie na dyskotekach

Gość gereras
168cm 70 kg i nie jesteś gruba ? :O ja mam 179cm i ważę 58kg jak ty musisz wyglądać :O

Gość manusia 30
pieniądze to nie wszystko, fortuna kołem się toczy. Możesz trafić na bogatego ale w dzisejszych czasach dużo ludzi ubożeje traci firmy. Lepiej kochać i być naprawdę kochanym , a pieniądze szczęścia i miłości nie zastąpią. Tak przy okazji trochę samokrytyki, ja mam 170 cm. wzrostu i 64 kilo i do idealnej figury brakuje mi jakies 2 kilo w dól przelicz na swoje wymiary, napewno dobrze liczysz skoro kasa najważniejsza:):):): powodzenia

Gość o kuzwa
lubie grube !

Gość BELLA__BEAUTIFUL
a ktora ma ochote zrobic mojemu bylemu loda ? powaznie

Gość nekrofilka
moze ja, po trupach do celu :-P

Gość jewyyy
Na dyskotekach! Ha Ha Ha Bogaci ludzie pracują i nie mają czasu na durne dyskoteki.

Gość ebane grubaski
schudnij 20 kg schabie

Gość takie tam duperele nic więcej
Aleś ty głuuuuuuuuuuuuuuuuupia :(

Gość lovellasek
BELLA__BEAUTIFUL "Ktoś podaje się za mnie okropność..." "Naciągnąć na dziecko np" :-/

Autorki Twoje BMI wynosi 24.8 - czyli jesteś na granicy nadwagi. Dla porównania moje BMi wynosi 21.9 a jestem zaokrąglona tu i ówdzie, więc nie przesadzaj z swoimi super kobiecymi wymiarami. To raz. Dwa sama kasa nie jest satysfakcjonująca, ułatwia życie ale dopiero z kimś kogo kochasz.

że grubawa to jeszcze pestka , ale ta porażająca pustota ....:D ale próbuj dziewucha , próbuj :D

Gość efhnbad
powodzenia, w końcu jakaś rozsądna ;) haha jaka nadwaga - moja najlepsza waga to 70 kg przy 170 cm wzrostu. Najlepsze kształty na faceta (wiadomo zależy gdzie te kg są umiejscowione:P)

Gość lovellasek
"Dwa sama kasa nie jest satysfakcjonująca, ułatwia życie ale dopiero z kimś kogo kochasz." albo komplikuje

"albo komplikuje" I tak bywa ;) "ale ta porażająca pustota ..." Dlatego wróżę autorce "podwórkowego milionera".

Gość VlP
Praca nie hanbi, a ja dziekuje za taka dziewczyne ktora pracowac nie umie tylko na kase leci to pasozyt. Niestety czesto sie zdarzaja takie przypadki. Pieniadz rzecz nabyta szczescia nie daja to jest dodatek by lepiej sie zylo materialnie. A prawdziwej milosci i przyjazni nie kupisz za zadne pieniadze i skarby swiata... ;/

Gość lovellasek
za wszystko inne zaplacisz karta mastercard

Gość Olorinek
70 kg i nie jestem gruba dobreee :)

Skoro juz teraz wiesz, ze sama nic w życiu nie osiągniesz, to szukaj bogatego faceta. Przynajmniej nie będziesz musiala dziadować całe życie na wynajmie za 1200 zl wypłaty ;)