Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość daria_r1990

choroba parkinsona

Polecane posty

Gość daria_r1990

Niedawno odwiedzilam moją babcie chorą na parkinsona, niektorzy ludzie majacy te chorobe olewaja to ze wypadaloby cos zrobic w tym kierunku aby o siebie zadbac a zwlaszcza o swoja sprawnosc fizyczna. Moja babcia ma juz 76lat a o swojej chorobie wie od kad ukonczyla 32lata, choroba caly czas postepuje, niestety. Ale dlatego ze babcia jest osoba silna dla ktorej nic w zyciu nie jest przeszkoda babcia ma w sobie duzo zapalu i walczy z calych sił. choroba parkinsona to bardzo wredna choroba jak dla mnie, potrafi wykonczyc czlowieka, głowne objawy to: -spowolnienie i zubożenie ruchów -sztywność mięśniowa -drżenie spoczynkowe chcialam przestrzec przed postepami choroby prosze o przeczytanie o chorobie wiecej na tej stronie http://speczona.org/choroby/detail.php?id=12 jesli sa jakies mlode osoby u ktorych zostala zdiagnozowana choroba i moglyby cokolwiek napisac na temat nieudogodniej przez te chorobe? jakie problemy im stwaza? czasem nie wiem jak mam sie przy babci zachowywac.. bo mimo ze jest chora to przeciez swiadoma tego co sie w okol dzieje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować