Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysia0203

Co zrobić żeby przytyć

Polecane posty

Witam mój mąż ma mały problem jest wysoki (196cm) ale dosyc szczupły (ok 70kg) chciałby przytyć ale nie umie. Je wszystko normalnie ma apetyt czasami mógł by jeść cały czas jeść a kilogramów nie przybywa. Proszę o pomoc

Gość lalama
moze ma tasiemca? niech sie zbada

Gość lalama
albo cos z tarczyca powinein porobic badania i wtedy udac sie do lekarza z wynikami

własnie bedziemy szli ale on jak to facet chciałby juz zacząć tyć i kropka tak jak kobitki nagle chudnąć;) ale nawet nie wiem jak może przytyć, co mu dawać nie mam pomysłu.

Gość sporttozdrowie
witaj,dla mezczyzn najlepsza opcja na przytycie to silownia-moj kuzyn byl takiem chucherkiem a teraz... wow!! wiem ze je duzo ryzu i warzyw,kurczaka i cwiczenia-naprawde efekt super. nie ma zadnych tabl na przybranie wagi,no chyba ze sterydy-ale po nich moj znajomy mial biust-na prawde,zaczoly mu sie robic gruczoly melczne i jego przyrodzenie a raczej worek strasznie sie wydluzyl-takze strerydow nie polecam.

ryzu nie znosi;p sterydów też nie chce tak że sie nie obawiaam:) musimy zbadac ta tarczyce;(

hej, moj maz mial podobnie, 180cm i 65kg wagi teraz ma 73kg glownie przyczynilo sie rzucenie fajek no i posilki w rownych odstepach czasu przykladowy dzien: na sniadanie duza porcja platkow na mleku 2 sniadanie 2 bulki z serem zoltym, szynka, lunch duzy jogurt jogobella, bagietka z jajkiem, bekonem pozniej na kolacje ziemniaki pieczone z kurczakiem, albo tunczykiem, kukurydza i majonezem w miedzyczasie banany, winogrona maz wcina spaghetti, lubi brioszki z czekolada, paczka chipsow od czasu do czasu, sporo kurczaka pod kazda postacia :) to co moge polecic na naszym przykladzie :)

Witam:) mąż najwyraźniej ma intensywną przemianę materii, dlatego tak trudno jest mu przytyć, mimo iż je więcej. W "rozwiązaniu problemu" mogłaby pomóc dieta o zwiększonej kaloryczności i ćwiczenia siłowe, najlepiej pod okiem trenera, który dobierze odpowiedni zestaw. Jeśli mąż wykonał badania i znają już Państwo wyniki, chętnie pomogę układając dietę. Nie warto po prostu zwiększać kaloryczności posiłków dodając "niezdrowe przekąski" w postaci frytek, czy czipsów. Takie jedzenie rzeczywiście spowoduje przytycie, ale jednocześnie zwiększy ryzyko chorób serca, może zwiększać ciśnienie i poziom cholesterolu we krwi. Uważam, ze nie warto ryzykować. Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą na stronie diety.poznan.pl Pozdrawiam