Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooommmggg

Żubrówka biała dobra? Ktoś sie zna na wódkach?

Polecane posty

Gość Ooommmggg

Jaka jest najlepsza taka w cenie 17/18zł??

ja jak dzisiaj dzwoniłam po hurtowniach to rzeczywiscie ta żubrówka najtańszajest bo 16,50 ale ja jej u mnie nie chcę bo mój mąż sie nią struł nie dawno, w tych cenach to krupnik, sobieski, żołądkowa deluxe w bierdonce de luxe jest po 18,49 krupnik i sobieski 17,99 a w hurtowni 17,00 takie ceny w Nowym Sączu są,

Gość mozaikakak
a my ją kupujemy ją własnie na slub. Krupnik juz stracił na wartosci, inne tak samo, ato ze jest jakby nowosc to jest dobra..

Gość alinka pralinka
Biała na ślub doskonale się sprawdza - wypróbowaliśmy to z mężem na swoim ;) Przystępna cena za doskonałą, polską jakość. Do tego ostatnio wyszła nowa żubrówka "palona" - coś zbliżonego do whiskey, może warto spróbować ;)

Gość TakaONA89
My mieliśmy na swoim ślubie i polecam :) schłodzona wszystkim smakowała :)

Gość mędrzec prawdziwy
Ślubniczka 2012 twój przyszły mężulek się struł, bo za dużo jej wydoił, Szopena też można wyrzygać, a żubrówka biała czy krupnik i sobieski to ta sama najniższa półka, nie licząc tych wszystkich Krajowych itp z lidka czy biedrdony.

Gość Pstrokaty
Żubrówka Biała to świetne rozwiązanie. Nadaje się zarówno do drinków, jak i "na czysto" ;) W dodatku jest dosyć tania.

Gość worek kartofli
a ja wole wyborową

Gość moim zkromnym zdaniem....
Ja ogolnie rzadko piję ale wg mnie żubrówka właśnie nie jest ostra tylko łagodna, na wesele jaknajbardziej

Gość Weronika_Ż
wg mnie najlepsza i nie ma się później problemów następnego dnia :D :D :D

Gość Finezjanna
Odkąd pojawiła sięŻubrówka Biała jestem jej fanką, jest taka delikatniejsza w smaku od innych wódek...

Gość Eonka
Żubrówka biała jest delikatna? No raczej nie jest :) Ostatnio miałam okazję spróbować najpierw Krupnika, potem Żubrówki białej i Krupnik jest zdecydowanie łagodniejszy.

Gość frankfurtera
Faktycznie krupnik jest delikatny i nie ma się po nim kaca.

Gość radegast77
U nas na zachodzie żubrówka biała jest elegancka,łagodna w smaku i bez efektów kaca giganta .Natomiast fatalnie jest z krupnikiem,taki odór bije jak się spozywa i drugiego dnia smród alkoholu ciągnie się dalej.Może to wszystko zależy gdzie i co fałszuja....Generalizując źle smakują te wódki i chorujemy po nich do produkcji których użyto tzw."czeskiej ślepotki" Na zdrowie:)

Gość pomponikkk
my na swoim weselu rowniez mielismy Zubrowke Biała i kazdy zadowolony byl :) nikt nie mial kaca, nie strul sie czy cos w ten desen.. moim zdaniem jest to ostatnio jedna z lepszych wódek.

Gość slubowinka
Ostatnio próbowaliśmy na jakiejś imprezie i bez jakiś specjalnych zachwytów. Osobiście wolę Luksusową. Na weselach widziałam, że też często bywa Pan Tadeusz. Nie wiem jak tam z cenami Żubrówki, ale wiem, że pt mają specjalną promocję weselną, znajomi ostatnio załatwiali, więc chyba się opłaca. Info tutaj, może się przyda - http://goo.gl/3JGaK

Gość majkel123
Witajcie dziewczyny !! Ja sama mam problem z wyborem wódki, ale byłam ostatnio na weselu u znajomych i oni tez mieli białą żubrówkę, słyszałam o niej złe opinie, ale wchodziła elegancko. Idealna do drinków i sznapsów. Ja polecam i sama się na nią zdecyduje :)

Gość goyaaa
a jak przedstawia się w cenach hurtowych? też zastanawiamy się nad nią z mężem, ale rekonesans dopiero przed nami

Gość oleek09
na weselu piłem ostatnio żubróweczkę białą i mój znajomy też wybiera tą wódkę na swoje wesele ;)

Gość lenka222
Biała żubrówka do drinków? Hmm, no nie wiem, próbowałam tylko czystą. Ale chyba większość osób na weselach jednak pije w takiej czystej postaci, nie bawi się w drinki. Ja myślę nad wyborową, ewentualnie o panu tadeuszu, bo kuszą promocją (ta co wyżej pisała slubowinka).

Gość Maranello boy
Nie będę kupował wiecej choć can niska. Dlaczego? Po raz pierwszy wódka zamarzla w zamrazalce. Czyli jest to rozcieczane. Piłem wiele rożnych wódek i nigdy mnie nie spotkało to samo.

Gość fghdfhed
wiele wódek piłam w swoim życiu ale tak daleko i długo rzygałam tylko po żubrówce.nigdy jej juz nie tknę. za to bardzo chwalę sobie Pana Tadeusza,piłam na weselu u znajomej i super wchodziła a rano zero kaca

Za tą cenę kupisz glównie Krupnik i Żubrówkę. Na moim weselu będzie np. dobra, lokalna wódka Sieraków i Pan Tadeusz. Nasz wybór jest podyktowany naszymi "przygodami" z tańszym alkohlem.

Gość e tam, cicho być
A jakie to niby przygody? Jeśli ktoś myśli, że po drogiej wódce kaca nie będzie, to ja mu gratuluję optymizmu ;)

Gość gergh
wypij pol litra z koleżanką żubrówki i pól litra pana tadeusza lub finlandii to bedziesz wiedziała jaka jest róznica rano....

Gość e tam, cicho być
Piłam różne wódki, te droższe również i wiem jak na mnie działają. Po każdej mam dużego kaca :) Osobiście nie widzę różnicy na korzyść tych droższych wódek. U nas będzie Krupnik, bo jest delikatny w smaku.

Gość róznica jest nie dla niepijący
To że Ty nie widzisz różnicy, nie znaczy ze i inni nie zobaczą

Na większości wesel, na których byłem stawiano na stołach żubrówkę albo krupnik. Rzadziej wyborową. Coraz częściej spotykam wódke Potocki i Sieraków. Dawno już nie widziałem Bolsa.

Gość itaita
Dla mnie najlepszy jest Absolut, z tym że nie jest to najtańsza wódka. Jeśli chcesz coś w niższej cenie, to ewentualnie może być Pan Tadeusz.