Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam urodziny

Urodziny w knajpie

Polecane posty

Gość mam urodziny

Hej. Robię pierwszy raz urodziny w knajpie. Zamówiłam małą sale (koszt 40 zł) i 15 znajomych. Do knajpy pozwolili mi przynieść ciasto itp. czy wystarczy jak znajomym postawie jedną kolejkę piwa/drinków? Podzieli sie ktos swoimi doświadczeniami.

Gość patykiem pisane
Żart?

U mnie było to tak, że ja piekłam ciasto i kupowałam alkohol, a z knajpy był tort, jedzenie i picie bezalkoholowe. Do tego karaoke i coś tam jeszcze... Oczywiście, wszystko wcześniej ugadane, co kiedy i jak :D

Gość gretaa//
ja robiłam urodziny w knajpie tort był moj a kanapki chipsy owoce z knajpy i metr piwa czyli zamawiałam nie na sztuki tylko na metry bardziej sie opłacało bo sztuk było wiecej a i wziełam flaszke 1 ogólnie dałam 500 zaliczki a na koniec 2 mi jeszcze oddali bo nie wykozystane .pare osób miało swoje % pod stołem hi hi wiec .wszystkiego naj

Gość hopsiupsialala
o , tez chce zrobic. Jestem z Krakowa i szukam fajnej knajpy. Polećcie!!

Gość mam urodziny
patykiem pisane dlaczego żart??

Gość mam urodziny
ktoś jeszcze się wypowie?

Raz robiłam urodziny w knajpie dla 30 osób. Alkohol kupowałam (wódka, piwo , chyba ze 2 dziewczyny piły wino - najpierw robiłam rozeznanie co mam kupić), katering z knajpy. Tortu nie było, mimo że moje urodziny :P W prezencie i tak dostawałam głównie wódkę więc nie zabrakło alko ;) Koszt to najpierw zaliczka 400 zł na ewentualne straty. Koszt to było z tego co pamiętam jakoś 60 zł od osoby. Nie obyło się bez strat bo jedna dziewczyna przesadziła z procentami i urwała całą spłuczkę w toalecie. Nie wiem jak to zrobiła. Dodatkowo jedna znajoma wzięła ze sobą 2 koleżanki (choć prosiłam o poinformowanie jeśli mają być dodatkowi goście) więc musiałam dopłacić. Czyli impreza wyniosła prawie 2 tys + plus alko, ale na 2 dzień mogliśmy przyjść na jakby to nazwać "poprawiny" :) Więc dopiliśmy co zostało i nawet posprzątaliśmy, albo nam się wydawało, że posprzątaliśmy.

Gość mam urodziny
ale mieliście wypas:P ja mówię o takich urodzinach dla biedoty:D Ja sobie zarezerwowałam małą salę w knajpce i moge przynieśc swoj poczęstunek. Tylko myślę co z tym alko.

Gość gość
Możesz zadzwonić do Piwnicy pod Złotą Pipą. Byłam tam na urodzinach u koleżanki i było super. Z tego co mi mówiła organizatorka to wszystko była tak jak ustalili i była zadowolona. Drinki była pierwsza klasa i bawiliśmy sie naprawdę w fajnej atmosferze