Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkkkaaaaa

oszczędność

Polecane posty

Gość jolkkkaaaaa

Mój facet Tak mnie dzisiaj wkurzył że muszę się wyżalić, kurcze zarabiam 1300zł netto( na szczęście mieszkam z rodzicami i nie,, prowadzę życia,, i nie mam opłat) mój facet też tyle że on zarabia ponad 2000 ( to jego podstawa + prowizje od sprzedaży ale nie w każdym miesiącu zależy czy limit wyrobi) przez rok czasu nic nie odłożył a mieliśmy zbierać na nasz ślub i działkę. Ja płacę za szkołę bo uczę się zaocznie na dodatek na dojazdy sporo tracę do pracy jak i do szkoły. Ten kupuje sobie wszystko co mu się podoba drogie ciuchy prezenty dla znajomych dla rodziny dla mnie oczywiście też , ale ja naprawdę tego nie oczekuję zamiast kwiatków za 150zł co okazja wolałabym żeby te pieniądze odłożył i chciałabym żeby wszystkich nie obdarowywał prezencikami bo potem ja się nasłuch*ję że nic kasy nie odłożył i czuję się jak by przezemnie bo pierwsze co mówi to ,,i kwiaty na imieniny i na dzień kobiet ci kupiłem" tylko mi wypomni a mamusi czy znajomym to już nie. Dzisiaj mu powiedziałam co o tym myśle że jak zaczniemy wspólne życie prowadzić to się skończy takie kupowanie bo ja z niższej wypłaty odłoże więcej niż on z e swojej, to mi powiedział żebym się do jego kasy nie wtrącała, tyle że on on moich rodziców oczekuje kokosów na weselu ostatnio mówi do mnie że muszą konieczne wziąć dla nas kredyt na ślub

Gość krejzulinska
zostaw go.jesli teraz tak jest to co bedzie po slubie? co bedzie jesli narodzi Wam sie dziecko? facet nie dorosl widocznie do zycia we dwoje i nadal trwoni kase jakby to bylo kieszonkowe...ja bym nie byla z takim pasozytem ze od Ciebie wymaga czy Twoich rodzicow a sam nie daje.a na wesele wiecej daje wlasnie Pan mlody bynajmniej moj maz pokrywal wsztytskie koszty...a moi rodzice nam dali gruba koperte i tyle...