Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raan39

Hotel w Poznaniu

Polecane posty

Gość raan39

Witajcie! :) Co sądzicie o hotelwloskiPL? Byłam tam rok temu. Było świetnie. Blisko centrum, cisza (o dziwo), świetne wyposażenie, atmosfera. Nawet niedrogo. Czy cóś się zmieniło od tego czasu?

Gość Kawka39
Jesli mowa o hotelwloskiPL, to moge co z cala pewnoscia polecić. Znajdziemy tam stylowe wnętrza, które zapewniają niebywały komfort. To absolutna perełka na tle innych hoteli w Poznaniu. A co się będę rozpisywał... korzystaj! Wtedy najlepiej się przekonasz o tym jak dobry jest ten hotel.

Gość wcale nie widac ze gadasz
sam do siebie :P

Gość matko jaka tandetna
zalosna, nieudolna reklama tego hotelu :O. Az zeby bola, gdy sie to czyta.

Gość Celinkaa31
Dla mnie ten hotelik jest rewelacyjny. Ma świetną architekturę, obsługa jest niezwykle miła i kompetentna. Ponadto pokoje są komfortowe i elegiacki. Hotelik nadaje się zarówno dla rodzi, jak i dla młodzieży czy ludzi biznesu. Największą jego zaletą, że leży w sercu miasta Poznania i położony jest bardzo blisko Starego Browara.

Gość KrystynaP.
Dla mnie hotel włoski jest naprawdę godny polecenia i nie wydaje mi się, żeby miał się w taki sposób reklamować. Byłam w nim kilka razy i za każdym razem zaskoczyli mnie swoim standardem i kompetencją. Zdarzało mi się bywać w lepszych hotelach, ale jak na 3 gwiazdki jest to rewelacyjny hotel a restauracje ma lepszą nawet od hoteli 5 gwiazdkowych

Gość gdyby jakosc hotelu przelozyc
na jakosc jego PR-owców, to musialaby to byc jakas smierdzaca, brudna, zasyfiala dziura ze szczurami, karaluchami i pluskwami. Tak, tak, "specjalisto" od reklamy - jestes tak zalosny i tandetny, ze juz gorzej byc nie moze. Dno i kilometry mulu, a ty pukasz od spodu.

Gość Anty67891234
No ale piszą prawdę o tym hotelu, nie okłamują ludzi co do warunków itd... Nie byłem tam w hotelu ale z ciekawości wszedłem na ich stronę i wygląda to wszystko bardzo przyzwoicie...

Gość shiinyyy
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Waszą pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d

Gość nie poszlabym do tego hotelu
nawet gdyby mial 20 gwiazdek - wlasnie przez tych debili od, pozal sie Boze, PR. Zamiast zachecac, tylko obrzydzaja i wkurwiaja 😡. Tak w ogole to powinnam napisac "debila", bo to pewnie jeden i ten sam idiota wypisuje te denne pochwaly. Mozna byc glupim, ale zeby do tego stopnia?

Gość Danusia31
Dość ciekawym hotelem jest włoski..to mały i przytulny hotelik położony w centrum..miejsce komfortowe, eleganckie i fajnie urządzone choć nie najtańsze...warto się tam wybrać jeżeli liczą się dla was dobre warunki

Gość o, mamy powrot
PR-owca kretyna :D, tym razem jako Danusia

Gość Gracuś
A się uczepiliście tych dziewczyn/kobiet/dziewczyny. Czy wy tylko czekacie na to, aż się pojawi tutaj jakiś post mówiący pozytywnie o tym Hotelu i zaraz się czepiacie? To może w ogóle omijajcie ten temat? Będzie chyba najlepiej dla wszystkich:P. Czepiacie się też Hotelu, który sam w sobie przecież zły nie jest. Czyli co? Jak ktoś chcę powiedzieć, że mu się Hotel Włoski podoba, to ma omijać ten temat?

Gość mnie nie drazni sam hotel
tylko ten obrzydliwie wkurwiajacy i w dodatku zalosnie kiepski pr ze strony jednej i tej samej osoby. Czy do pustego lebka dotarlo, Gracusiu?

Gość byłem tam w hotelu
i PORAŻKA, obsługa nieuprzejma, żarcie nijak się ma do włoskiego, pokoje drogie, nie polecam :(

Gość Gracus
Nie nie dotarło, bo hmm...w sumie skąd masz dowód na to, że to ta sama osoba? Adresy IP etc? Cokolwiek co by świadczyło o tym, że jest jedna i ta sama osoba? Nie bądź nadgorliwy, bo równie dobrze teraz jak ja napiszę, że podoba mi się Hotel Włoski, to powiesz że piszę sam do siebie na tysiącu multikont?

Gość tej gracus!
Koleś, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Neosia np. ma zmienne IP, więc ten tego kolego... :P Poza tym - podstawowy błąd - zamiast prowadzić dyskusje (jak na działania marketingu szeptanego przystało) ludzie od Włoskiego walą zasrany SPAM. Ciągle koment w stylu, że polecają Włoskii itp. itd. Albo macie gównianego marketingowca, albo robi wam to wyjątkowo słaba agencja... Chyba widzicie różnicę w kreowaniu wizerunku poprzez opinie a spamem? ;>

Gość gość
No właśnie nie widzą tej różnicy, bo gdyby widzieli, to by nie spamowali. Banda żenujących idiotów.

Gość Anka676
Ja mogę Wam polecić wesele w Hotel Poznań Henlex http://www.henlex.pl/ byłam dwa tygodnie temu na weselu znajomych, wszystko pięknie udekorowane, a organizacja?! Naprawdę byłam pod wrażeniem, bo wszystko dopiete na ostatni guzik. Plus świetna restauracja poznań!

Gość gość
W poznaniu miałam okazję korzystać z wielu hoteli, ale dopiero http://cityparkhotel.pl okazał się najlepszym wyborem :). Po wizycie w tym hotelu będziecie widzieli dlaczego ;)

Gość gość
Hotel Ikar, ale pokój standard biznes. Strona internetowa odstrasza, ale obsługa SUPER, śniadania w formie stołu szwedzkiego - bardzo urozmaicone, szeroki wybór. Koszt 250/ za dobę hotelową, hotel w centrum.

Gość gość
który hotel polecacie na biznesowy wyjazd do Poznania?

Gość gość
zdecydowanie polecam luksusowe pokoje w apartamencie http://www.homeapartments.pl Tam każdy gość poczuje się wyjątkowy. Miałam okazje nocować w tym pięknym apartamencie biznesowym, który był gustownie urządzony, umeblowany i wyposażony. Pozytywne wrażenia z tego apartamentu zostaną mi w pamięci do końca życia. Tam było tam wspaniale. Szczerze polecam na wyjazd służbowy, biznesowy. Na pewno zrobi na was piorunujące wrażenie.