Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FUBAR

Pytanie do kobiet bo nie rozumiem

Polecane posty

Nie moge sobie zadnej bialo glowej znalesc i nie mam pojecia co robie zle. Opisze sie troche bez zadnych przesad, a poprostu jak jest. Geba raczej przecietna - pasztetem nie jestem, przystojniakem tez chyba nie, wlosy krotkie nakladam odrobine wosku czy co to jest, zeby byly caly czas w tej samej pozycji. Tonik bo nie lubie miec zapryszczonego czola. Hmmm co jeszcze... O budowa ciala. Raczej jestem z tych szerokich(nie grubych), klata umiesniona dopiero jak sie zgarbie to sa faldy piwne, ale kaloryfera tez nie mam. Na nogach i tylku zero tluszczu, miesnie nie sa wyrzezbione. Filozofem, psychologiem i ignorantem nie jestem. Nie poszukuje dziewic i nie krytykuje tych co sobie czasem lubia z kims znajomosc skonsumowac w kiblu na imprezie - kazdy ma potrzeby. Prawko wlasnie robie, zaraz potem 2 kolowy transport sobie kupie, ot takie moje dzieciece marzenie. Kobiet nie obrarzam, a staram sie byc dzentelmenem (tzn drzwi otworze i puszcze pierwsza bez znaczenia ladna czy brzydka, ciezkie przedmioty pomoge przeniesc itd). Czy mi to wychodzi? Nie mi to oceniac. Dwadziescia pare lat na karku i od paru lat sam. Przed kompem nie siedze 24/7 bo praca i czasem wyjsc gdzies do pubu fajnie. No i nie wiem co mam zmienic i co robic, zeby te bialo glowe zaczely mnie postrzegac jako material na chlopaka. Z dzentelmena do wykorzystujacego ch*ja nie potrafie przejsc wiec to odpada Prosze o nie wypowiadanie sie fanatycznych prawiczkow, nie wklejanie kut*sow itd.

Gość njunnujn
no ale zagadujesz, czy czekasz aż jakas na ciebie wejdzie?

Gość lek
No to skoro bywasz w pubach , pewnie na dyskotekach, to kulturalnie zaczepiaj dziewczyny, powiedz cos miłego zwyczajnie. Myslę , ze skoro masz już 20 parę lat, to odróżnisz głupie dziewczę od fajnej wartościowej dziewczyny :)

Czasem ja zagadam czasem ona zagada i na tym koniec. Moze nudny jestem? Dyskotek unikam, bo jakies takie... do dupy sa. Tak odrozniam glupio zachowujace sie od tych nie wiem jak to powiedziec lepszych(?) i nic

Gość do FUBAR
ile masz wzrostu?

Prawie 170, jesli pamiec mnie nie myli to mam 168 albo 169

Gość do FUBAR
no to masz odpowiedź :O🖐️

Gość lek
Nic nie zmieniaj w sobie , bo będzie sztucznie.Oczywiście fajnie jak facet jest kulturalny , brak takich facetów juz . Może masz jakies kuzynki , koleżanki, które mogłyby zaaranżowac spotkanie ? Tak ludzie robią;)

Gość lek
no ładna odpowiedz, faktycznie , wzrost nie zawsze ma znaczenie

Znaczy sie co? 170 to duzo czy malo? Dziewczyny do ktorych zagaduje albo ktore do mnie zagaduja sa w podobnym wzroscie, albo maja pare nascie cm mniej niz ja

Gość to tylko takie gadanie, że
nie ma znaczenia, kobiety podświadomie zwracają uwagę na tych wysokich, a ten nawet nie ma tych żałosnych 170 centymetrów, z takim wzrostem to musi bardzo dużo nadrabiać gadką i nadskakiwać białogłowym żeby na siebie zwrócić uwagę

Chodzi ci o to, zeby zrobily mi tzw randke w ciemno? Nie dzieki

Gość fubar oszukuj się dalej ze
możesz być atrakcyjny dla kobiet :D🖐️

To faktycznie dziwne, że nikogo nie możesz sobą zainteresować, pomimo starań. Jesli nie masz gdzie poznać dziewczyny, to moze spróbuj na portalach randkowych? Moja znajoma poznała tam obecnego narzeczonego, więc widać się da, trzeba tylko być ostrożnym ;)

Wydaje mi sie, ze to troche idiotyczne zachowanie dyskwalifikowac kogos tylko dla tego, ze nie ma +170cm

Gość lek
Nie raczej randkę w jasno ;)Albo w tych pubach , przechodz od razu do sedna , zapytaj czy sie z Toba umówi

Gość lek
mnie równiez wydaje się idiotyczne

Gość Fabar widać
że jesteś na kafe od niedawna. dla kobiet tutaj facet zaczyna się od 185+ oczywiście nie dla wszystkich, ale większości.

Gość lek
oj tam oj tam

fubar oszukuj się dalej ze możesz być atrakcyjny dla kobiet Ja sie nie oszukuje, ani nie utwierdzam. Raczej podchodze do tego w sposob "kazda potwora znajdzie swojego amatora" tyle, ze w wersji do mnie. Nie chce sie bawic w portale randkowe, jakos nie wydaja mi sie ciekawe. To nie to samo co kogos spotkac i gadac face-2-face

Gość lek
Napewno kiedys znajdziesz , nie przejmuj sie , napisze Ci teraz cos abys sobie na lodóweczkę przepisał; ---możesz byc nikim dla świata , ale dla kogos możesz byc całym światem " ---a teraz idę spac , dbranoc wszystkim nocnym markom :)

Gość dla FUBARA
16:52 [zgłoś do usunięcia] Rennan 170-175cm, szczuply, muskularny, oczy jasne (szare, niebieskie, zielone), wlosy czarne, dlugie albo jez 5mm, styl wojskowy / metalowy, niezbyt owlosiony na ciele buhaha hah no rzeczywiście "jako tako" :D🖐️ przecież ty masz marne 168cm 🖐️

No to dobranoc. Ja tu jeszcze posiedze bo jak glupi kawe wypilem

Gość dla FUBARA
co cię rozbawiło na 8 stronie? :classic_cool:

No 168-9 to prawie 170 kto tam sie 1-2cm bedzie czepial? Z miarka chyba nikt nie bedzie chodzil :D

Gość dla FUBARA
ale ona chce od 170 cm w górę a ty jesteś w dól :classic_cool: :D

Gość dla FUBARA
aha i jeszcze jedno PRZEGRAŁEŚ ŻYCIE :classic_cool:🖐️