Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z forum

Jak się pozbyć forumowego trola, jak moderacja nie chce go zbanować?

Polecane posty

no właśnie sobie ten temat o hpv przeglądam :/ no debil jakich mało a dziewczyny mu wierzą bo się "mądrze i naukowo" wypowiada :/ takiego gnoja trzeba olewać z jednej strony ale z drugiej te młodziutkie dziewczyny które faktycznie mają problemy trzeba przed takimi chronić ale nie ma jak :/ tylko moderacja coś może ale jak widać nie bardzo się tym przejmuje :/ a a w tym temacie już na chyba 2 stronie się wypowiadał ale nie ma tych postów a wiem bo śledziłam na bierząco

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak, z ta rtęcia to prawda był topik gdzie mowiła o dziecku koleżanki, które umierało na powikłania po odrze w wieku 7 lat, ale juz później jak pytałam to nic nie chciała odpowiedzieć co z ta dziewczynką ściemnia jak mało kto

śmiać mi się chce bo nagle wychwala temat o hpv w tym co ja wam wkleiłam na tej 23 stronie :D:D:D a co do stomatoloszki tak napisała o tym że można ją wypić :D:D:D tylko kontekst był taki że to mniejszą szkodę zrobi dla organizmu niż coś tam innego nie pamiętam już dokładnie :D:D:D

no to w tym samym temacie było o tym dziecku :) ehhh jak pisałam ona zasadniczo wiedze medyczną ma ale sposób przekazu poniżej wszelkiej krytyki więc nic dziwnego że jest tak a nie inaczej traktowana i wy teraz robicie to samo zamiast wybrać to co faktycznie mądrego napisała to wybieracie te śmieszne rzeczy :D:D:D

Gość hanka jagodzianka
To chyba miałam niedouczoną nauczycielkę z biologii, bo do tej pory pamiętam, jak opowiadała o szkodach jakie wyrządza rtęć w organizmie. Internet to kopalnia wiedzy, ale trzeba większość tego co się czyta zwłaszcza na forach brać przez duży filtr, bo większość, to jednak bzdury, nierzadko pisane przez osoby chore, które chyba mają satysfakcję z wprowadzania innych w błąd. A ten błąd może się źle skończyć - chociażby wypicie rtęci, czy sugerowanie się jak należy się leczyć przez tego trola.

Gość taka jedna z forum
no to doradzi ktoś, co w tej sytuacji zrobić?? dziewczyny pisały do moderacji o zbanowanie, nic to nie dalo

myślę że jedyne co można zrobić to ich zasypywać prośbami a wręcz żądaniami by mu bana dali na IP im więcej osób będzie to robić tym większa szansa na zdziałanie czgokolwiek w tym zakresie

Gość hanka jagodzianka
Jakby coś dało, to by się np taki offerma już nie pojawiał. Nic nie zrobią, bo dyskusja się kręci, jest "klikalność", czyli kasa.

no to sposób jest inny :) nie chcą go zbanować to my zbanujmy kafeterie i się przeniśmy wszystkie na inne forum jak znikna klikające to go zbanują by odzyskać w jego miejsce te wszystkie które odeszły

Gość taka jedna z forum
"A ten błąd może się źle skończyć - chociażby wypicie rtęci, czy sugerowanie się jak należy się leczyć przez tego trola." - własnie, tu chodzi o podejście do delikatnej sprawy jakią jest leczenie i wirus hpv, odpowiadający m.in. za raka szyjki macicy i kiedy taki trol pisze nowym osobom, że hpv nie wywołuje raka (może, ale nie musi) jest nieporozumieniem!!! machnęłabym ręką jakby to był zwykły topik, ale kiedy to dotyczy tak poważnej sprawy to dziewczyny nie potrafią olać gościa i nie prostowac jego wpisów.

dokładnie ile razy z nim się zetknęłam to właśnie na takich ważnych tematach a nie np na temacie "czy moge dać 4 miesięcznemu dziecku banana" nie da się koło niego przejść olewając go bo on szkode może zrobić innym tymi swoimi wywodami :/

Gość taka jedna z forum
dokładnie, on się wypowiada np. na temat szczepień dzieci, a matki nie zaznajomione z tematem wierzą mu! koszmar koleś robi tyle szkody, że głowa boli. dziwię się tylko moderacji, o ile wogóle taka jest, dlaczego nic z tym nie robią? czasem widziałam tematy dot. jagody z bluzgami i moderacja działała natychmiast, usuwając cały temat. My prosimy tylko o zbanowanie i taki wielki problem. Ciekawe jak ktoś nie daj Boże naprawdę zrobi sobie krzywdę jego wpisami, nie robiąc np. cyto i narażając się potem na CIN III, czy nie zaszczepi dziecka i potem to dziecko się zarazi jakims syfem z powikłaniami, czy kafe to zainteresuje? pewnie nie, bo liczy się oglądalność strony, żalosne to wszystko

Gość Dobre,dobre
Mówisz o tym facecie co wszędzie wstawia fotki swojego ptaka ? On ma chyba nick "zyeb" tak ? Ale mnie ten post rozbawił :D :D

Gość taka jedna z forum
nie, strone temu podałam nick i są linki do jego wywodów

Gość hanka jagodzianka
Moderacja pewnie by napisała, że nie ma dowodów, że gość pisze nieprawdę, więc banować go nie będzie.

Gość taka jedna z forum
a czy wyzwiska to nie powód do zbanowania? popatrzcie na link który podałam na 1stronie, dzis juz zdążył powyzywać od kretynek, kurde tak jest cały czas!

Gość hanka jagodzianka
Może sam moderuje?

Gość taka jedna z forum
nie moderuje, oglądałam wpisy na moderacji

Gość fighter_
mozna wyslac zgloszenie na policje podciagnac to pod stalking plus podawanie przeklamanych informacji ktore moga spowodowac ubytek na zdrowiu i zyciu ktora sie podejmie?

Gość taka jedna z forum
ciągać się po policjach? nie uśmiecha mi się, a jak zamkną topik to też żadne rozwiązanie bo tam jest kopalnia wiedzy o hpv i sposobach leczenia

Gość fighter_
jak to ciagac po policjach? wyslac jednego maila anonimowego z przykladowymi linkami, wytlumaczyc sytuacje i poprosic o sprawdzenie kim zacz, bo moze byc niezbepieczny dla otoczenia sprawdza po IQ skad pisze, gdzie mieszka itd- nic prostszego

Gość fighter_
po IP mialo byc, kurde:) chociaz po IQ tez mozna sprawdzic w pewnym sensie;)