Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnonononon

matka ma do mnie pretensje ze zrezygnowalam z macierzynstwa

Polecane posty

Gość mnonononon

co chwile powtarza ze bede nieszczesliwa samotna-bo facet jest a jutro go nie ma , a dzieci zostana porzucona nikt mi szklanki wody....

Gość ram tam tam
ojej po prostu szkoda jej, że wnuka nie będzie miała

Gość mnonononon
ale ja dziecka nie chce miec co mam sie przymusic zeby wszystkich zadowolic??

a ile masz lat? może to jeszcze nie twój czas a może faktycznie nigdy on nie przyjdzie nikogo zmuszać nie można do rodzicielstwa

Gość mnonononon
34

Gość i sie wyda
Pewnie jeszcze jesteś bardzo młoda i nie masz potrzeby mieć dzieci ...na razie:)

hmm 34 to fakt już sporo jak na pierwsze dziecko :D widocznie akurat tobie to nie jest potrzebne nie każdy musi być rodzicem by się spełniać :)

Gość i sie wyda
Tak też bywa ,nic na siłę

Gość mnonononon
taa bardzo mloda:o mam 34 lata faceta mam od 5 on tez nie chce dzieci

Gość Nieodszli dziadkowie
w tych sprawach myślą egoistycznie, zwyczajnie odchowali swoje dzieci i teraz czekają na nagrode w postaci wnuka by teraz móc bez poczucia obowiązku bawić się z wnusiem i trochę sobie przy tym przypomnieć młode lata i poczuć sie na nowo potrzebnym ...ot taki sobie mały wielki egoizm starszego pokolenia ale ponoć to normalne i tak dyktują im to geny i instynkt że człowieka by zaje...li za przeproszeniem byle by tylko na poródówce wylądował i dał IM wnuka :D. Ja długo nie mogłam się zdecydować ale jak już to zrobiłam to nie za namową teściowej tylkok dla siebie i tak tez się stało a córcia jest przedewszystkim moją córką a nie babci wnuczką jak to sobie babcia wymarzyła. Wiem od męża że pyta o drugie i tym razem wymarzyła sobie wnusia podobnego do jej syna ;D ...a to niedoczekanie bo ja już drugiego nie planuję. Ty autorko nie słuchaj takich rzeczy jak TROSKA twojej mamy o ciebie :D bo to nie ona będzie się potem martwić o wychowanie , jego koszty i inne problemy a poza tym to trzeba czuć że sie tego chce bo to nie kaprys tylko poważna decyzja.

Gość i sie wyda
No i już ,to wasze życie :D

Gość mnonononon
myslicie ze bede zalowac swojej decyzji jak mi to matka wmawia??no na stare lata?

oj jak zacznie żałować koło 50 to sobie z facetem weźmiecie spragnione miłości dziecko z domu dziecka i będziecie chować jak swoje :) a teraz nic na siłe bo jeszcze tylko to dziecko mogłabyś znienawidzieć

Gość mnonononon
kolo 50 nie daja dzieci z domow dziecka rodzic musi byc mlody w miare:)

Oosobie po 50 nie dadzą dziecka do adopcji. Czy będziecie żałować? Może tak, może nie, kto to może wiedzieć. Równie dobrze możecie żałować, ze macie dziecko, jeżeli faktycznie byście się na nie zdecydowali.