Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jakie macie zdanie o...

Polecane posty

osobach, które mają ponad 25 lat i nigdy nie uprawiały seksu ani nie miały dziewczyny? Chodzi mi głównie o zdanie dziewczyn.

Gość Ollllllla,,,
to znaczy że są prawiczkami-chłopcy,dziewicami-dziewczyny

Gość Klasyczna*
Norma. Nie każdy się bzyka z czym popadnie. Niektórzy potrafią i chcą czekać na coś prawdziwego, zamiast się szmacić.

chodzi mi o mężczyzn. Jest to mój przypadek, skończyłem właśnie 27 lat i nie mam żadnego doświadczenia w tym zakresie. Nie wpływa to zbyt dobrze na moją samoocenę. Coraz bardziej czuję, że coś ważnego mnie mija. Bezpowrotnie.

Mam to głęboko gdzieś i nic mnie nie obchodzi z kim kto śpi albo nie śpi i dlaczego tak jest :) wkurwia mnie natomiast jak ktoś robi z tego problem i obnosi sie z informacjami o tym jaki jest cool bo miał wielu partnerów, albo jaki jest porządny bo nie seksił sie jeszcze nigdy

A Ty autorze jak długo zamierzasz jeszcze zakładać podobne tematy? Widzę Cię tu od dłuższego czasu i ciągle tan sam problem :o normalna osoba już trzydzieści razy zdążyłaby zrobić cokolwiek żeby problem sie skończył, a Ty tylko jojczysz i jojczysz :o

Gość kicia lat 55
rozprawicze Cie autorze tematu

bo mam z tym problemy i jak się czegoś nie robiło przez tyle lat, to trudno jest zacząć w tym wieku. Nie mam właściwie kontaktów z dziewczynami na takiej prywatnej stopie, więc trudno mi cokolwiek wskórać.

kciukiem: doświadczenie nie jest ważne? Tylko że w życiu ja odnoszę wrażenie wprost przeciwne. Osoby takie jak ja są raczej ośmieszane.

Gość a ja uwazam ze
Laura nie bulwersuj się na ciapka. Autorze prawda jest taka, że przyszedłeś się tylko pożalić. A mnie żal nie jest. Jesteś męska cipka i nie ma na to rady.

Gość a ja uwazam ze
Laura nie bulwersuj się na ciapka. Autorze prawda jest taka, że przyszedłeś się tylko pożalić. A mnie żal nie jest. Jesteś męska cipka i nie ma na to rady.

chodzi mi tu o zdanie jakie macie o tych osobach? Jak byście zareagowały na taką informację?

I co? Zamierzasz w związku tym siedzieć na kafe i zakładać coraz to nowe identyczne tematy? :o dla mnie to porażka i do tego bez sensu bo totalnie nic to nie wnosi do Twojego problemu i niczego nie może zmienić. jak już musisz to zaloguj sie na jakimś czacie albo w jakimś randka.pl tam chociaż masz realną szansę poznać kogokolwiek i to może pomóc w rozwiązaniu problemy, a pierdolenie głupot na kafe za cholerę nie pomoże nic

Gość a ja uwazam ze
Spytałabym gdzie wcześnie były jego potrzeby. Jakoś później dojrzał, a może jeszcze nie?

Jak bym zareagwała? :) zależy jak byś to powiedział. Jak tonem wielkiego najświętszego byłbyś przegrany, a jeśli normalnie pewnie nic bym nie pomyślała, a jesli bys mi pokazał te wszystkie założone tematy pomyślałabym że jesteś świrem, idiotą i niedorajdą życiową. I to tyle, ostatni raz wypowiadam siew Twoim temacie, chyba że założysz jakiś o czymś innym

wydałoby mi się to troszkę dziwne, ale nie moja sprawa, nie oceniałabym takiej osoby, napewno nie miałabym nic przeciwko, aby takową lepiej poznać :)

To tak jak ja :D tylko że ja jestem do tego fałszywa bo mimo wszystko chodzę do kościoła towarzysko z moim mężem :p Wiesz o co mi chodzi ;) najświętszy w znaczeniu że podkreślałbyś jakie to ważne że z nikim nie spałeś i jaki jesteś z tego dumny...

Gość a ja uwazam ze
W pewnym wieku pojawiają się potrzeby. Bliskości, seksu, potem również i więzi emocjonalnej(dzielenie się życiem, problemami). I normalnie rozwijający się człowiek zaczyna szukać kontaktu z płcią przeciwną (czy tam tą samą, nie mam nic do homo) i nie ma bata, żeby w końcu się kimś nie zacząć spotykać. Jak ktoś jest nieśmiały to szuka wśród bliższych znajomych, ewentualnie przez internet. A jak u kogoś nie wykształciły się takie potrzeby, to sory, ale coś z nim nie tak i ja bym nie chciała ryzykować, bo uważam, że komuś takiemu będzie brakowało w ogóle zaangażowania w związek

Laura: ja nie chodzę do kościoła w ogóle. Nie jestem z tego dumny ani nie jest to dla mnie ważne. Przeciwnie: wstydzę się tego i źle wpływa to na moją samoocenę. Tak jak pisałem, czuję że coś ważnego mnie ominęło, bo związek w wieku 30 lat to nie to samo co w wieku 18 czy 20.

uważam że: a te potrzeby bliskości seksu itd to pojawiają się wg Ciebie w jakim wieku (tak mniej więcej)?

nie sluchaj ich ze jestes meska cipka :D te osoby biora prochy prozaki i pewnie w kolejnym juz zwiazku probuja szukac szczescia :D ale jedna uwaga to twoja sprawa kim jestes nie wytrzasaj tego nikomu :D a zreszta sami zapominaj ze kazdy z nas kiedys byl dziewica prawiczkiem nie ma znaczenia kiedy to zrobimy wazne zeby z odpowiednia osoba :D

uważaj na mnie: ja nie uważam, że jestem cipą i na pewno nie dam sobie tego wmówić. Jest tu sporo porad, które na pewno będą pomocne.

może takie towarzystwo, a może Ci się zdaje. dla mnie absolutnie nie jest ważne, choć bywają wyjątki-koleś z którym się umawiałam, jak się okazało , zaliczył pół osiedla-byłam chyba pierwszą, która go pogoniła w jasną cholerę.:)

a w jakim wieku zazwyczaj zaczyna się szukać bliskości relacji seksu? Jak to było u Was?

Gość a ja uwazam ze
No to dobrze, że tak nie uważasz, bardzo dobrze. Ale pytałeś o to, co inni mogą myśleć. A taka niestety będzie odpowiedź w wielu przypadkach. Wybacz. A w jakim wieku pojawiają sie potrzeby? Pewnie w nastoletnim w większości przypadków. Dla mnie najgorsze jest to, że ty nawet nie próbowałeś.

u mnie trwa to zazwyczaj kilka miesięcy-ale tylko w przypadku, kiedy się zakocham:P