Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryzota92

Czy piersi urosna

Polecane posty

Gość zgryzota92

Jak w temacie. Mam 20 lat, ponoc 20 to juz mogila, a ja chce wieksze...jest szansa? jak decha prawie w tym lewa piers wieksza niz prawa. Masakra po prostu. Jeszcze swego czasu bylo fajnie jak zwiększały swą objętość, że tak powiem przed miesiączka a tera ni huhu. Będąc mlodsza miałam nadzieję, ale one po prostu już nie chca chyba być choć o rozmiar większe. Za to mnie suty bola, ale to moze przez owulacje choć nigdy nie mialam takiego objawu. xD ;/

Gość gu ug ga ga
oj już chyba nie urosną

Gość Nie prawda że małe jest piękne
No same to już ci raczej nie urosną:) Mi urosły po tabletkach antykoncepcyjnych.

o właśnie o tabletkach zapomniałem ;] też mogą przy braniu tabletek urosnąć bo czasami jest taki skutek uboczny tabletek ;]

przy braniu tabletek nie rosną, a puchną :) raczej już nie urosną, nie licząc ciąży.Jeśli chodzi o przybranie na wadze, też bym polemizowała, bo zależy od organizmu :) w cycki bardzo rzadko pójdzie.Zaakceptuj swoje piersi, pamiętaj, małe jest PIEKNE :)

Gość Sekonda
Mi się powiekszly dopiero jak miałam 20-21 lat. Ale to pewnie dlatego, że zawsze byłam bardzo chuda, a jak przytyłam nieco to i piersi nabrały fajnych kształtów :)

Gość piasek pustyni
piersi kobiety koncza swoj rozwoj dopiero po urodzeniu dziecka. Takze jak urodzisz dziecko one dopiero wtedy uksztaltuja sie :)

spoko :) mam szersze biodra i z mojej pupy jestem zadowolona, ale mimo wszystko niech idzie w cycki!! prawik91, fajny jesteś, szkoda, że taki durny :)

obserwa-torka -> zawsze możesz spróbować sztucznie wywołać produkcję mleka co może skutkować powiększeniem piersi ;)

Ja mam duże C dzięki tabletkom antykoncepcyjnym i chwała im za to:) moja siostra miała A zaczęła brać tabletki miała B przestała brać tabletki ma 0...:)

Wolę żeby mi puchly niż mieć deskę:)

Gość łoł
a kto ci qurwa powiedzial za 20 lat to juz mogiła???? chyba taki sam niedojrzaly pustak jak ty